Ljubavna priča koja je za mnoge misterij

Govorili su mu da je prestara za njega i da može naći bolju, ali on se od nje ne odvaja već 22 godine


Sponzorirani članak
20.12.2017.11:00
Govorili su mu da je prestara za njega i da može naći bolju, ali on se od nje ne odvaja već 22 godine
Reuters

sažeto

Mnogo puta se tijekom godina pričalo da su Hugh Jackman i Deborra-Lee Furnes pred rastavom, ali oni tvrde da je njihova ljubav s godinama sve jača. Deborra je Hugha u utorak podržala i na premijeri filma 'Najveći showman' koji uskoro stiže i u naša kina


Sponzorirani članak
20.12.2017.11:00

Deborra-Lee (62) i Hugh Jackman (49) upoznali su se 1995. godine na setu australskog televizijskog showa 'Correlli' u kojem je Deborra-Lee glumila zatvorsku psihologicu Louisu Correllli, a oboje znaju reći da su kliknuli na prvu. Zaručnički prsten Hugh je sam dizajnirao i dao izraditi za svoju suprugu, a par se vjenčao u travnju 1996. godine.

Profimedia

- Od prvog dana smo najbolji prijatelji, a s godinama smo samo sve prisniji. Deborra je najbolje što mi se u životu dogodilo. Sretan sam jer smo se upoznali prije nego što sam se proslavio, sve u čemu sam uspio, stvorili smo zajedno - govori Hugh koji je ponosan na njihovu ljubav.

Profimedia
A unatoč šuškanjima da imaju problema u braku i da se rastaju, koja su se pojavljivala tijekom godina, njihov brak je i danas jedan od najstabilnijih u Hollywoodu.

Naime, mnogi i danas komentiraju da je jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca mogao osvojiti koju god ženu poželi, te Deborra treba biti presretna jer se udala za njega. NO ona je u jednom intervjuu rekla da je takve izjave jako živciraju.

Profimedia

- Imam osjećaja kao da mi netko želi dati do znanja da sam dobila na tomboli - iskreno je rekla i dodala da su je opaske o njezinom izgledu nekad znale naljutiti, ali da ih je s vremenom naučila ignorirati.

Zadnji put kad se pisalo o navodnim problemima u Deborrinom i Hughovom braku bilo je to u veljači ove godine. Strani mediji prenosili su da par poslije 21 godine živi odvojeno.

Profimedia

- Kemija između njih jednostavno je nestala. Već četiri ili pet mjeseci su odvojeni, a nijedno tome ne pridaje pažnju - pisao je tada časopis Woman's day.

Par zajedno ima dvoje usvojene djece, sina Oscara (16) i kćer Avu (12). Iako im je velika želja bila imati još djece, Deborra je pretrpjela nekoliko pobačaja.  U intervjuima oboje za jedno drugo imaju samo riječi hvale što je čist primjer Deborrinih rečenica iz jednog razgovora prije par godina.

Profimedia

- Volim ga u svakom slučaju: kad je bucmast, mišićav, mršav. Imam osjećaj da uvijek imam ljubavnu aferu - šalila se glumica tada.

Imaju i pravilo da nikad ne smiju biti odvojeni više od dva tjedna.

- Ona razumije moj posao, to je najbitnije. Mi razgovaramo o svemu, komunikacija je temelj svake veze. Raspravljamo i o dobrim i o lošim stvarima - otkrio je Hugh jednom prilikom.

A Deborra je bila uz njega i na premijeri filma 'Najveći Showman' u Sidneyju gdje su se pojavili u identičnim outfitima. Oboje su bili odlično raspoloženi, a Hugh je fanovima dijelio autograme i pozirao s njima. Na premijeru su stigli i Zac Efron te Zendaya koji se također pojavljuju u filmu.

Profimedia

Inače, 'Najveći showman' inspirativna je priča o uzdizanju iz siromaštva smionog maštara koji je uspio dokazati kako je sve što možete zamisliti moguće i ostvariti te da svatko, koliko god nevidljivim se činio, ima nevjerojatnu priču vrijednu svjetskog spektakla. Michael Gracey prihvatio se prvi put redateljske palice s filmom Najveći showman koji je u duhu karizmatičnog Barnuma, spoj mašte, zaraznih pop pjesama, glamuroznih plesova i proslave transformativne moći zabave, ljubavi i vjere u sebe. Gracey spaja originalne pjesme Benja Paseka i Justina Paula (La La Land) s talentiranom glumačkom postavom koju predvodi Hugh Jackman, kako bi se gledatelji uživjeli u začetke zabavnih sadržaja za sve društvene slojeve i velikih zvijezda iz 70-tih… ali 1870-tih. Time se dobiva prilika udubiti se u zlatno doba Amerike poslije Civilnog rata i početke uvođenja struje u svakodnevni život – putem živopisne tadašnje pop-kulture u povojima.

Profimedia

P.T. Barnum je možda živio prije više od sto godina, ali Gracey ga doživljava kao praoca naših vremena, preteču današnjih vizionara i poduzetnika koji su revolucionirali društveni život,  kao Stevea Jobsa ili Jay-Z- ja svojeg vremena. Ovaj film je glazbena maštarija, oda snovima, a ne biografski film. Ali suština priče je Barnumovo uvjerenje da je sivilo svakodnevnog života nešto što se može pobijediti ulaskom u svijet čudesnog, zanimljivog i uz zadovoljstvo kad smo ponosni što smo drugačiji. Štoviše, Gracey se nadao da će uspjeti prenijeti taj osjećaj osobnog nadahnuća ili prihvaćanja kad se život čini većim nego što si to očekivao. Gracey je izjavio:

- Kad je publika dolazila pogledati spektakl koji je postavio P.T. Barnum, u potpunosti bi zaboravili na svakodnevicu i našli se u neobičnom novom svijetu, a to isto smo pokušali postići i s ovim filmom - kaže.

- Barnum je zapravo prvi donio zabavu masama na uistinu demokratični način - primijetio je producent Jenno Topping i dodao da su se kazalište i mnogi umjetnički izričaji, koncerti i slično, smatrali namijenjenima samo za više slojeve.

- To je bilo prva populistička zabava - primijetio je.

Jackman, koji je proveo godine trudeći se snimiti ovaj film, kaže:

- Nije pretjerivanje reći da je Barnum nagovijestio suvremenu Ameriku – pogotovo ideju da su tvoj talent, mašta  i sposobnosti ono što određuje hoćeš li uspjeti. Znao je kako napraviti nešto iz ničega, kako pretvoriti limune u limunadu. Uvijek mi se sviđala ta vještina kod drugih. Slijedio je svoj put i pretvorio svaku prepreku u nešto pozitivno. Ovaj lik utjelovljuje toliko toga čemu sam i ja sam stremio u svojem životu - izjavljuje.

Najveći showman također se dotiče jedne ideje koja je posljedica tih vremena: da se obitelji stvaraju kad se ljudima dozvoli da bez straha izraze tko su uistinu.

- Jedna od glavnih ideja u filmu je to da su tvoje stvarno bogatstvo u životu oni ljudi kojima se okružuješ i koji te vole - objašnjava  je Gracey.

- Barnum je okupio ljude koje bi svijet inače ignorirao. Tako je stvorio obitelj koja će uvijek pružiti svoju podršku i čuvati svoje članove. Tijekom filma, Barnum umalo da nije izgubio i svoju pravu obitelj i obitelj iz cirkusa – ali zatim ga vidimo kako otkrije da je najvažnija stvar koju može učiniti ponovno ih okupiti - zaključio je.

Ulaznice za film 'Najveći showman' možete kupiti OVDJE.

star vibes

brak

nagrada Oscar

Hugh Jackman

najveći sjowman

Deborra-Lee Furness

newsletter

Prijavite se na Newsletter