No Comment by vaša Ljubica

Gole fotografije domaćih celebrityja pljušte kao gljive poslije kiše! Jesu li fotke bujne hrvatske showbizerice autentične?


100posto
15.02.2019.11:00
Gole fotografije domaćih celebrityja pljušte kao gljive poslije kiše! Jesu li fotke bujne hrvatske showbizerice autentične?
Foto: iStock

sažeto

Ne trese samo susjede seks skandal, ima svega, ima svugdje


100posto
15.02.2019.11:00

Dragi moji,

Seks skandali s golim fotografijama ne tresu samo susjede. I mi svoje konje za trku imamo. Kruže društvenim mrežama fotografije jednog poznatog showbizera. Sigurno je to sve prokleti Photoshop. Znate kako je, znate kakvi su ljudi. To vas gole fotošopira na sve strane. A kad ste popularni, još je gore - odmah vam lice nalijepe na tuđu golotinju. Sad vi meni recite, koliko je to pokvareno. Kako kaže pjesma - 'što to ima u ljudima tužno'...

Vrlo je lako moguće i da su fotografije jedne poznate dame, koje također kruže društvenim mrežama, zapravo samo iskvarena montaža, iskot nečijeg pokvarenog uma. Sjedim ja neki dan u svom babinjaku, kadli mi jedna moja kaže - 'Ljube, jesi ti vidjela ovo? Kažem ja, a što, što se dogodilo'.

'Zar i ona?'

Vadi ona mobitel, a poznata dama obnažena. Šok i nevjerica. 'Zar i ona?', pitam se ja. A kaže mi prijateljica - 'Ma da, valjda je nekom svom liku slala i eto, proširilo se, ne znaš kome vjerovati danas više'. Složim se s njom i spustim glavu.

Foto: iStock

Kako su se ljudi uopće barili i zavodili prije mobitela? Možda su se dopisivali pismima pa na papiru crtali crtarije svojih obnaženih tijela?

'Evo, neka vidi koliki mi je prsni koš, a koliki omjer bokova', sigurno je mislila neka zavodnica iz prošlosti dok je ljubljenom pisala svoje romantične riječi. Sigurno. Još bolje im je bilo, malo ruka poleti - a rejting kod primatelja poskoči.

Kako su se obnaženi prizori slali prije?

Danas nije više tako. Lažirati se ne može. Naša showbizerica nije mogla 'fejkati' bujni prsni koš, ako su fotke uopće autentične, ako je to stvarno ona. Znate kako je. Sve laž do laži, sve same prevare i hejteri oko nas. Odmah sam se zapitala hoće li i kada to izaći u javnost, je li na pomolu novi skandal.

Nadam se da neće. Loše je i pogrešno. Ničije gole fotke ne bi trebale obilaziti internet i biti tema tuđih razgovora i ogovaranja zbog toga. Svi smo mi ispod krpica, koliko god one koštale, goli i osjetljivi. Treba napomenuti i da bi svi trebali učiti iz tuđih drama i katastrofa. Kad ti padne napamet da staneš pred zrcalo i okineš goli selfie, a onda ga nekome poslije i pošalješ, sjeti se i nemoj. Samo - nemoj.

Foto: iStock

Do idućeg puta ljubi vas vaša,

Ljubica

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama u kolumni je slučajna i nenamjerna.

No Comment

No Comment by vaša Ljubica

newsletter

Prijavite se na Newsletter