Bivši stanar BB-a i Parova

Gogo Base, Gospodin Manipulator i glumac: Uvijek je među favoritima, ali nikad nije pobijedio u realityju, a najviše voli provocirati


Ines Madunić
30.07.2019.17:00
Gogo Base, Gospodin Manipulator i glumac: Uvijek je među favoritima, ali nikad nije pobijedio u realityju, a najviše voli provocirati
Božidar Vukičević/Cropix

sažeto

Goran Todić sarajevski je glumac koji voli ekstremne sportove i sudjelovanje u reality showovima


Ines Madunić
30.07.2019.17:00

U regionalnom Big Brotheru 2015. godine među favoritima za pobjedu bio je Goran Todić, rođeni Sarajlija koji je tad živio na Visu. Ipak, pobjeda mu je izmakla za dlaku i novac je dobio Makedonac Darko Petkovski Spejko. Goran, ili Gogo Base, kako se voli zvati, bio je prilično ljutit zbog toga, a on je bio natjecatelj kojeg je, zapravo, rijetko tko simpatizirao.

Uspio se posvađati sa svima koji su bili u kući, od sestara Tine i Barbare Šegetin do samog Darka, vrijeđao ih je i provocirao i dok su bili u kući, ali i kad su svi izašli, a prevario je i zaručnicu Lejlu Zečić pred kamerama Velikog Brata, i to s Vesnom i Stefani, s kojom se nekoliko puta poljubio. Skoro svaki tjedan bio je nominiran za ispadanje.

Nakon Big Brothera dao je i nekoliko eksplozivnih intervjua u kojima se nije suzdržavao.

Božidar Vukičević/Cropix

"Big Brother je: sedam autora, dva redatelja od kojih se jedan zove Strašni (čovjek koji je radio 18 Big Brothera), tri velika brata i na kraju jedan psiholog u pepita hlačama te dva izvrsna i maštovita profi voditelja. Zatim imate 23 konkurenta (stanara) različitih profila. Otprilike 80 posto stanara kažu ono što Ervin ili Darko iznose: 'Meni je BB odskočna daska.' Malo je onih koji potpišu ugovor i odrade svoj posao jer je BB samo igra i ništa više. Big Brother je igra odnosa, a rezultat tog odnosa je konflikt – pozitivan ili negativan. Upravo u tom 'konfliktu' igra postaje zanimljiva. Igra u kojoj nitko ne treba posebnu zaštitu i nikom zaštita nije potrebna. Ali neki si uzmu za zadatak da bi izmanipulirali grupu to pravo da štite nekog", rekao je za Večernji list prošle godine.

Nakon Big Brothera prihvatio je ponudu Happy TV-a i ušao u reality show "Parovi". U samo par tjedana "pohvatao" se s jednom natjecateljicom pod plahtama, i tamo se s par ljudi posvađao, no problem je nastao kad je izašao i kad mu nisu platili honorar u očekivanom vremenu.

"Ja sam Goran Todić, Gogo Base, niskoletač presretač, osnivač modernog padobranstva na ovim prostorima, bivši tjelohranitelj poznatih, ali i glumac po vokaciji. Volim se igrati. Volim i stjecati nova iskustva jer svakoj osobi to obogaćuje život. Zato sam ušao u zabavno-humoristički show program 'Parovi'. Ušao sam u program i na traženje tisuća svojih fanova koji su me vjerno pratili još u prethodnom realityju. Jesam li htio i zaraditi nešto od ulaska u program, jer od novaca se živi? Naravno! Ja sam u 'Parovima' bio od sredine ožujka do sredine travnja.

Mjesec dana sam živio 'Parove', radio za 'Parove', dizao gledanost 'Parovima' koji su se tada počeli gledati i u državama u kojima do tada nisu bili gledani, npr. u Hrvatskoj. Za svaki rad čovjek treba biti i plaćen. Jesam li ja za rad u Parovima isplaćen? NISAM. Ni jedne novčanice. Zato mogu reći, bar iz osobnog iskustva, HAPPY TV NE ISPLAĆUJE honorare. Dao sam produkciji priliku, pristojno sam čekao, ali budući da je sada već srpanj, program danas završava finalnom emisijom, mislim da je vrijeme koje sam im dao bilo dovoljno, i predugo. Zato se sada obraćam javno produkciji Happy TV i pitam gdje su moji novci? Željeli su kruha i igara, ali bez honorara takmičarima? Neće moći. S očekivanjem da će moj rad biti isplaćen, lijep pozdrav", napisao je.

Njegova je biografija itekako zanimljiva i bez sudjelovanja u pustim reality showovima. Naime, završio je Dramsku akademiju i radio kao glumac u Beogradu i Sarajevu, ali i u Italiji, gdje i danas živi sa zaručnicom Lejlom i njihovim sinom Sjeverom. Radio je kao kazališni, filmski i televizijski glumac.

U Italiji je radio i kao tjelohranitelj poznatih pa je tako čuvao Jennifer Lopez, Monicu Bellucci, Penelope Cruz, Veronicu Lari, inače nekadašnju suprugu bivšeg premijera Silvija Berlusconija.

Bavio se ronjenjem i radio kao instruktor ronjenja na Visu, ali i padobranstvom i drugim adrenalinskim sportovima te borilačkim vještinama. Voli se pohvaliti kako je upravo on doveo base jump na ove prostore pa otud i nadimak - Gogo Base.

U vezi s Lejlom Zečić, mikrobiologinjom, dobio je sina Sjevera i trenutno žive u Milanu, a Todić je poznat i po humanitarnom radu.

Prije veze s Lejlom bio je u braku, a upravo u "Parovima" prvi je put pričao o razlozima razvoda.

"Mi se nismo udaljili jedno od drugog jer je tu bilo prevara ili nečeg sličnog. Nismo mogli dobiti dijete prirodnim putem i onda je moja žena išla na umjetnu oplodnju. To je bilo neuspješno jer nakon osam tjedana svaki put je pobacila. Išli smo kod raznih liječnika u Europi i nitko nije znao što se događa. Ona je, zbog ljubavi prema meni, rekla da želi biti sama i da ja nastavim sa svojim životom", ispričao je Todić.

big brother

reality show

parovi

Goran Todić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter