Izgubio živce

Godinu dana ne smije se približiti bratu jer je prijetio da će mu ubiti ženu, a nije htio predati 500 komada oružja


100posto
21.11.2019.14:00
Godinu dana ne smije se približiti bratu jer je prijetio da će mu ubiti ženu, a nije htio predati 500 komada oružja
Profimedia

sažeto

Aaron Carter na sudu je 'poludio' kad su mu rekli da nije dovoljno stabilan da ima oružje u kući


100posto
21.11.2019.14:00

Mlađi brat nekad popularnog Backstreet boya Nicka Cartera, Aaron, dobio je naređenje od suda da preda sve oružje koje ima u kući, zbog čega je potpuno izgubio živce i počeo vikati kako će samo otići u drugu saveznu državu i kupiti još oružja.

Bivša tinejdžerska zvijezda na sudu je bila jer je njegova obitelj, predvođena Nickom i njegovom suprugom te sestrom Angel tražila zabranu pristupa i kontakta, što im je omogućeno.
Navodno je obitelj Carter u strahu od Aarona, koji je na televiziji priznao da boluje od nekoliko psihičkih poremećaja.

Profimedia

"Službeno, patim od poremećaja osobnosti, shizofrenije, akutne tjeskobe; manično sam depresivan. S ovim se borim svaki dan", rekao je dok je pokazivao bočice šest različitih lijekova koje svakodnevno mora uzimati.

"U svjetlu njegovog alarmantnog ponašanja i nedavnog priznanja da razmišlja o ubojstvu moje trudne žene i mog nerođenog djeteta, nemamo drugog izbora nego probati na sve moguće načine zaštititi sebe i svoju obitelj", napisao je Nick Carter.

Aaron je sve demantirao na društvenim mrežama, a napisao je i kako više nikad ne želi vidjeti ni čuti svog brata jer je među njima gotovo.

Navodno je Aaron sestri Angel povjerio kako boluje od shizofrenije i bipolarnog poremećaja te da je čuo glasove i imao misli o "ubijanju beba", a kad ga je ona pitala je li razmišljao o ubijanju bilo koga drugoga, rekao je: "Razmišljam o ubijanju Lauren Kitt", Nickova supruga koja je tad bila trudna.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter) on Nov 20, 2019 at 9:17pm PST

Kad ga je Nick prijavio za prijetnje u rujnu, kod Aarona je došla policija koja mu je htjela oduzeti oružje, što je on odbio.

Carter je sam kupio već pet komada oružja otkad je dobio dozvolu za posjedovanje prije nekoliko tjedana, a navodno je od pokojnog oca, koji je bio marinac, naslijedio čak 500 komada oružja koje drži u svom domu.

Nakon izlaska sa suda rekao je kako će ipak predati oružje policiji.

Nedavno je objavio kako prodaje kuću u Los Angelesu koju je kupio prije samo godinu dana, i to zato što ga opsjedaju "ludi fanovi Backstreet Boysa" koji ga dolaze fotografirati te se zbog toga boji za svoju sigurnost.

Aaron Carter

zabrana pristupa

Nick Carter

newsletter

Prijavite se na Newsletter