Ljubavna bajka Nataše Janjić

Godinama su se kretali u istom društvu, svi osim njih znali su da su stvoreni jedno za drugo. Bio je dovoljan jedan susret


Ines Madunić
25.02.2019.21:00
Godinama su se kretali u istom društvu, svi osim njih znali su da su stvoreni jedno za drugo. Bio je dovoljan jedan susret
Foto: Marko Todorov/CROPIX

sažeto

Glumica je pronašla ljubavnu sreću u zagrljaju liječnika iz Pazina


Ines Madunić
25.02.2019.21:00

Nakon što je iznenadila javnost viješću da je trudna, tek smo tad počeli saznavati detalje o ljubavnoj sreći Nataše Janjić. Prošle godine krila je od svih, osim od najbližih prijatelja, kako je zaljubljena preko ušiju u Nenada Medančića.

"Dosadio mi je pritisak javnosti i shvatila sam da se stvari ljepše događaju kada su unutar četiri zida, makar nisam čak ni skrivala, nego sam izbivala iz Hrvatske. Bilo je ljeto, povukla sam se i provodili smo vrijeme zajedno, to mi je odgovaralo u tome trenutku. Cijelo ljeto sam zapravo bila odsutna", rekla je za 100posto svoje razloge.

 
 
 
View this post on Instagram

Mala kuća puna ljubavi 💞 11/11/18 . . . #mojotok #volimvolim #srecajetamogdjesiti

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on Nov 11, 2018 at 3:29am PST

S tadašnjim je novim dečkom ljeto provela putujući po Španjolskoj i Portugalu, a na putovanju su očito shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Kad su se vratili u Hrvatsku još nisu potvrdili svoju vezu, ali ubrzo se sve saznalo.

Nenad, inače liječnik iz Pazina, nedavno je odveo Natašu i njihovog tek rođenog sinčića Tonija kući iz jedne privatne poliklinike u Zagrebu.

Foto: Marko Todorov/CROPIX

A s Natašom ga je upoznao dugogodišnji prijatelj prošle godine. Glumica je ispričala kako je došlo do njihovog susreta za Story.

"Spojili su nas zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji, i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo", rekla je Nataša.

Foto: Marko Todorov/CROPIX

Zbog prirode svog posla bilo joj je teško pronaći nekoga ozbiljnog tko bi imao razumijevanja, no čini se da je s Nenadom sve sjelo na svoje mjesto.

"On je realiziran čovjek, ima ozbiljno zanimanje, ozbiljnije od bilo kojeg, razina stresa mu je veća od moje razine stresa i ima velikog razumijevanja. Poštuje da sam realizirana i uspješna u poslu i vjerujem da mu to i imponira na neki način, kao što meni imponira njegov uspjeh i realizacija", kaže Janjić, koja se u tajnosti udala nakon što je saznala da je ostala trudna.

O svemu je samo obavijestila pratitelje na Instagramu.

Neko će vrijeme izbivati iz matičnog kazališta Gavella zbog majčinstva, a čim joj se trbuščić počeo nazirati morala je uzeti bolovanje i staviti na pauzu sve predstave u ovoj sezoni.

"Fali mi posao, fali mi ta vrsta izražavanja na sceni, ali mi je i draga ova pauza. Vjerujem da ću izrasti u novi nivo osobnosti i ovo mi je izazovno iskustvo. Osjećam da je ovo nešto što mi je nedostajalo, gledam na ovo kao nekakvu lijepu stranu života - i što se poslovne strane tiče", rekla je prije poroda za 100posto.

ljubavna veza

Nataša janjić

Nenad Medančić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter