otkriveno zašto je tjelohranitelji nisu pazili

Godinama se nagađalo zašto je ustvari Britney Spears tijekom živčanog sloma obrijala glavu, sada je prava istina slučajno iscurila u javnost


100posto
06.11.2019.13:05
Godinama se nagađalo zašto je ustvari Britney Spears tijekom živčanog sloma obrijala glavu, sada je prava istina slučajno iscurila u javnost
Foto: Profimedia

100posto
06.11.2019.13:05

37-godišnja Britney Spears nekad je važila za najveću tinejdžersku zvijezdu, a o njezinom životu snimljen je novi dokumentarni film u kojem je otkriven pravi razlog zašto je pjevačica 2007. godine obrijala glavu u trenutku kada je proživljavala živčani slom. 

Sve se dogodilo nakon što je pjevačica izašla s odvikavanja te je nakon toga ušla u jedan frizerski salon, uzela mašinicu za šišanje i sama obrijala glavu. Potom je produžila u tatoo salon, a sve se to zbivalo pred 70-ak fotografa koji su ju pratili i stopu. 

Tattoo majstorica otkrila istinu

Reuters

U snimanju novog filma naziva Britney Spears: Breaking Point sudjelovali su brojni Spearsini prijatelji, suradnici a i poznanici koji su ju imali priliku upoznati je ili raditi s njome. Među njima je i tattoo umjetnica Emily Vain Hodges koja je pjevačicu prva srela nekoliko minuta nakon što je obrijala glavu.

Radila sam u salonu, a vani je bila takva nesnosna buka, da mi nikako nije bilo jasno što se događa, jesu li neki neredi ili što se zbiva. Onda sam ugledala bliceve. u tom trenutklu su se otvorila vrata i osoba s kapuljačom je ušla u salon. Primijetila sam da Britney nema kosu i kada sam je pitala zaštoje nema,

Potkupljivi tjelohranitelji

Profimedia

Njezin odgovor je bio pomalo čudan. Rekla je da ne želi da joj bilo tko dodiruje glavu i kosu i da joj je muka od ljudi koji joj stalno dodiruju kosu", ispričala je Emily tajnu koju pjevačica nikad nije podijelila s obožavateljima. 

Dokumentarac otkriva i druge manje poznate detalje iz njezinog života poput one da su njezini tjelohranitelji primali mito od strane medija te dopuštali pristup pjevačici.

 "Imala je dvojicu tjelohranitelja koji su je trebali čuvati, ali jedan od njih je stalno podizao rolete", ispričala je frizerka koja se našla u frizerskom salonu dok je Britney brijala glavu.

Britney Spears

živčani slom

pjeva

newsletter

Prijavite se na Newsletter