Starletu zvali šugavom i rugali joj se zbog bolesti

Glumica pala u komu, izvukla se nakon sedam dana, a onda je stigla ozbiljna dijagnoza! Njihove borbe nikada ne prestaju


100posto
12.11.2019.10:35
Glumica pala u komu, izvukla se nakon sedam dana, a onda je stigla ozbiljna dijagnoza! Njihove borbe nikada ne prestaju
Foto: Profimedia

sažeto

Velike zvijezde poput Kim Kardashian, Lady Gage, glumice Halle Berry - sve one svjetski su poznate i uspješne žene, no i one vode svoje teške borbe


100posto
12.11.2019.10:35

Većina velikih holivudskih zvijezda živi životom na kojem im mnogi mogu pozavidjeti, no malo tko zna da se neke javne osobe bore s kroničnim ili dugogodišnjim neizlječivim bolestima koje su im tijekom karijere stvorile niz problema. Među njima su imena poput Lady Gage, Kim Kardashian, Halle Berry, Gigi Hadid...

Psorijaza od rane mladosti

Kim Kardashian svjetski je poznata starleta koja se sa psorijazom bori od svoje dvadesete godine. Autoimuna bolest izaziva crvene točkice posvuda po koži, a nekad su fatalnu Kim zbog te bolesti zvali i šugavom. 'Ako imate psorijazu ili nešto slično, ne dozvolite da vas to kontrolira. Nekada su me zvali šugavom, a sada me nije briga', rekla je Kim o svojoj bolesti.

Profimedia

Gaga zbog bolesti otkazala turneju

Lady Gaga također javno govori o svojoj borbi s fibromialgijom, zbog koje nekad ima jake bolove mišića, gubitak svijesti, upale i spazme... Zbog bolesti je prije dvije godine bila primorana otkazati turneju. 'Nekada me sram jer razmišljam o ljudima koji imaju isti problem kao ja, a nemaju sredstva da se liječe. Sram me. Ne znam hoću li ikada moći ostati trudna i roditi dijete', izjavila je pjevačica u dokumentarcu o svom životu.

Reuters

Avril Lavigne od lajmske bolesti oboljela uslijed ugriza krpelja

Avril Lavigne od lajmske je bolesti oboljela uslijed ugriza krpelja. To saznanje zamalo ju je uništilo, neko vrijeme nije se mogla niti pomaknuti. Niti disati. 'Nisam mogla govoriti, mislila sam da umirem i da je ovo moj kraj. Naučila sam vremenom gledati pozitivno na stvari tako da se uz prave lijekove osjećam bolje', ispričala je kasnije Avril.

Getty Images

Glumica već 30 godina živi s dijabetesom

Halle Berry već 30 godina živi s dijabetesom, saznala je da pati od te bolesti nakon što je pala u komu i u njoj provela sedam dana. Nakon buđenja, promijenila je životne navike i način prehrane, a prima i inzulinske injekcije.

Getty Images

Mlada Gigi Hadid boluje od bolesti štitnjače, njezino tijelo nekontrolirano dobiva i gubi kilograme, a ona zbog svega pije lijekove kako bi držala stvari pod kontrolom.

Profimedia

Kim Kardashian

Lady GaGa

Gigi Hadid

Halle Berry

newsletter

Prijavite se na Newsletter