Ljubavna priča: Doris i Boris

Glumica je dugo negirala da se zaljubila u pjevača, a danas su sretni roditelji i poslovni partneri: Nismo najbolji, ali nismo ni najgori!


Ines Madunić
10.08.2019.08:00
Glumica je dugo negirala da se zaljubila u pjevača, a danas su sretni roditelji i poslovni partneri: Nismo najbolji, ali nismo ni najgori!
Srđan Vrančić/Cropix

sažeto

Glumica i pjevač ove će godine proslaviti šest godina braka


Ines Madunić
10.08.2019.08:00

Zadranka Doris Pinčić od nepoznate je glumice praktički preko noći postala jedna od najvećih zvijezda u Hrvatskoj. Glavna uloga u sapunici "Larin izbor" donijela joj je slavu, ali i posla preko glave, a zatim su se i mediji počeli zanimati za njezin privatni život.

Dugo je negirala da je u vezi s Borisom Rogoznicom, ekonomistom i pjevačem u usponu. Govorila je da su samo prijatelji, ali zaljubljenost je teško sakriti. Nedugo nakon što su priznali da su u vezi i počeli se zajedno pojavljivati na događajima i u javnosti, snimili su reklamu u kojoj se zaručuju. Uskoro se doznalo i da su zaručeni u stvarnom životu.

Neja Markičević/Cropix

"Istina je da smo se zaručili, još prije nekoliko mjeseci, ali smo to podijelili samo sa svojim najbližim prijateljima i obitelji, kao što ćemo to činiti i u budućnosti. Za nas je puno važnije da funkcioniramo u zajedničkom svakodnevnom životu od toga da svoj odnos definiramo riječima: zaruke, veza ili nekako treće. Volimo iskoristiti svaku priliku da se razveselimo i vrijeme provedemo s obitelji i prijateljima, pa je veselju pridonio i ovaj čin", rekla je Doris.

Par mjeseci poslije doznalo se kako je glumica trudna, a onda su i stali pred oltar. Vjenčali su se 6. rujna, dan kad oboje imaju imendan, i to u Zadru u katedrali Svete Stošije.

Glumica je bila u petom mjesecu trudnoće, a udala se u čipkastoj vjenčanici ružičaste boje jer, kako je rekla, u bijeloj se haljini u Larinom izboru "udala" nekoliko puta.

Luka Gerlanc/Cropix

Danas imaju dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu, a u rujnu će proslaviti šestu godišnjicu braka.

"Svi parovi se suočavaju s istim problemima i iskušenjima. Razlika je samo u tome što neki probleme uspiju riješiti, prebroditi krize i istolerirati greške, a drugi ne. Po meni je bitno zajedništvo. Da su dvoje ljudi zajedno u svemu, dobrom i lošem, a ne svatko na svoju stranu. Kada je krizna situacija, mi jedno drugom znamo reci – ok, sada si pogriješio, svjestan si toga. Zato ću ja bas sada biti uz tebe, a ne te ostaviti kad ti je najteže. I tu se pridobiva povjerenje i vrijednost braka", rekao je Boris, a na Instagramu je za petu godišnjicu braka napisao kako "nisu najbolji, ali nisu ni najgori".

Luka Gerlanc/Cropix

Doris se u posljednjih nekoliko godina počela sve više baviti voditeljskim poslom pa je tako otvorila tvrtku u kojoj su oboje zaposleni.

"Borisova mama nam je računovotkinja, sve poreze i PDV plaćamo pošteno i mogu reći da nam baš dobro ide. Nije idealno, ali dokazujemo da se upornim i poštenim radom ipak može nešto stvoriti", rekla je Zadranka. Ljeta provode na obali, i to u njezinom rodnom gradu ili u Borisovom Sukošanu.

 
 
 
View this post on Instagram

Kada vise ne znas di ces ni sto ces... Idi na planinu. Jer s nje se nitko nije vratio nezadovoljan 😊 #sljeme #findingmyway

A post shared by Boris (@boris_rogoznica) on Jun 26, 2019 at 6:05am PDT

Iako je prije govorila kako bi voljela imati troje djece, priznaje da o prinovi zasad ne pričaju.

"Bila sam jako mlada kad sam postala mama i relativno sam lako prošla kroz sve to jer mi nije nedostajalo životne energije. Nisam se pretjerano trudila ni oko povratka na staru kilažu. Uz dvoje djece, za kojima stalno moraš trčati, dijeta mi nije bila ni potrebna. S Donatom sam dobila 17, a s Gitom 13 kilograma i sve se istopilo za nekoliko mjeseci. Ipak, o trećem djetetu trenutačno ne razmišljam. Možda kasnije", rekla je za Gloriju Doris.

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter