Fanovi ljuti

Gal Gadot za ulogu Wonder Woman dobila tek 300 tisuća dolara, a film zarađuje stotine milijuna?


Dolores Drvodelić
21.06.2017.08:20
Gal Gadot za ulogu Wonder Woman dobila tek 300 tisuća dolara, a film zarađuje stotine milijuna?
Profimedia

sažeto

Svi pričaju o Gal Gadot u ulozi Wonder Woman, a iako ljudi misle da je za film dobila silne milijune, cifra iznosi tek 300 tisuća dolara


Dolores Drvodelić
21.06.2017.08:20

Glumica Gal Gadot (32) za ulogu Wonder Woman u istoimenom filmu zaradila je tek 300 tisuća dolara. Kad su za to čuli fanovi filma i spomenute glumice, započeli su žučne rasprave na društvenim mrežama. Ljuti su jer je njezin kolega Henry Cavill za ulogu Supermana u filmu 'Čovjek od čelika' plaćen čak 46 puta više.

via GIPHY

Ipak, sve je stvar percepcije.

Naime, Gadot je potpisala ugovor s DC Entertainmentom, prema kojem dobiva 300 tisuća dolara za svako pojavljivanje u ulozi Wonder Woman, u bilo kojem njihovom filmu, trajala njena uloga dvije minute ili dva sata. No, za ovu naslovnu ulogu Gadot će biti primjereno isplaćena. Naime, osim svoje osnovne plaće, Gadot će uprihodovati i dio ukupne zarade filma s box officea. Na taj način mogla bi zapravo zaraditi i više od Cavilla u Supermanu, uzmemo li u obzir činjenicu da je već sad jasno da će Wonder Woman zaraditi stotine milijuna (iznos se procjenjuje na 600 milijuna dolara), dok je Superman poprilično podbacio na kino-blagajnama. Čovjek od čelika iz 2013. godine uspio je zaraditi tek 60 i nešto milijuna dolara više od budžeta filma.

Šuška se kako Gadot, bez obzira na konačan iznos koji će primiti za ovaj film, ima namjeru ispregovarati novi ugovor s DC-jem za svaki mogući nastavak filma, jer je potpuno svjesna činjenice da je postala velik hit.

Gadot smatra kako je "rođena za tu ulogu i sretna što djevojčice napokon imaju svoju heroinu na koju se mogu ugledati, umjesto da stalno gledaju princeze koje čekaju da ih spasi princ na bijelom konju."

film

zarada

Superman

Wonder Woman

Gal Gadot

Henry Cavill

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter