Postali roditelji u nježnoj dobi

Glumac postao otac sa svega 18 godina, a mladi glazbenik u dobi od 23 godine ima već dvoje djece


Barbara Marinović
10.12.2018.20:00
Glumac postao otac sa svega 18 godina, a mladi glazbenik u dobi od 23 godine ima već dvoje djece
Foto: CROPIX

sažeto

Neki postaju roditelji u 40-ima, a drugi su nasljednike dobili u ranoj životnoj dobi


Barbara Marinović
10.12.2018.20:00

Fotografija večernjeg izlaska glumca Janka Popovića Volarića i njegovog sina Davida šokirala je prijatelje i obožavatelje poznatog glumca. Poveo je Janko sina na Urbanov koncert u Tvornici i napisao da ga je David debelo prerastao te da je vrijeme da zajedno odu i na koncert. Budući da otac i sin zaista izgledaju kao braća, mnogi su pitali Janka šali li se s njima.

No, ne šali se. Priča je već odavno poznata. Janko je kao 18-godišnji mladić postao otac, a više puta je izjavio kako ga je sin postavio na 'prave tračnice' i dao njegovom životu nekakav drugačiji, ispravniji smjer. Zbog sina se uozbiljio i počeo drugačije gledati na život.

Kutlić ima dva sina i oni su mu prioritet

Mladi glazbenik Marko Kutlić ima svega 23 godine, a već je otac dvoje djece. Razveo se nedavno od supruge Marije, s kojom je tijekom veze i braka dobio postao otac. Prvog sina dobio je s 20 godina, a potom je na red stigao i drugi dječak. Unatoč činjenici da se razveo od njihove majke, Kutlić ističe da su mu djeca prioritet.

 
 
 
View this post on Instagram

#morgen

A post shared by Marko Kutlić (@markokutlic) on Nov 30, 2018 at 12:34am PST

Mlad se u očinstvo upustio i Igor Štimac. S bivšom suprugom Suzanom vjenčao se kada su mu bile 23 godine, a vrlo brzo stigao je i njegov prvi sin Luka.

CROPIX

Marta rodila sina

Danas je dijapazon puno širi, a žene redovito po prvi puta postaju majke i u 40-ima. Nekada su žene puno ranije dobivale djecu. Tom nekadašnjem trendu priključila se nedavno mlada Marta Maria Fernandes, koja se udala za nogometaša Juniora Fernandesa. Njihovog sina na svijet je donijela ove godine, u dobi od 21 godinu.

I voditeljica Nikolina Ristović prvi je put postala majka s 21 godinu. Svoju kći Hanu, danas studenticu medicine, rodila je dok je bila mlada studentica. Kasnije je izgradila karijeru i odgojila svoju Hanu. U intervjuu za 100posto nedavno je Nikolina otkrila da su joj kćeri najveći ponos. Naime, prije četiri godine dobila je u braku s Vidojem Ristovićom još jednu curicu, slatku Unu.

 
 
 
View this post on Instagram

I am old enough to know that a red carpet is just a rug.

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Nov 30, 2018 at 8:07am PST

Igor Štimac

Nikolina Pišek

Janko Popović Volarić

Marko Kutlić

Marta Maria Fernandes

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter