Sjećate se omiljenog pobjednika iz Big Brothera?

Bio je preko ušiju zaljubljen u starletu iz Rijeke, a nedavno je objavio dramatičnu poruku: 'Zahvalan sam što mogu ustati iz kreveta'


100posto
26.04.2019.17:00
Bio je preko ušiju zaljubljen u starletu iz Rijeke, a nedavno je objavio dramatičnu poruku: 'Zahvalan sam što mogu ustati iz kreveta'
Foto: Instagram

sažeto

Darko Petkovski Spejko u regionalnom Big Brotheru odnio je 2015. godine pobjedu


100posto
26.04.2019.17:00

Mladi Makedonac Darko Petkovski Spejko odnio je u regionalnom Big Brotheru pobjedu 2015. godine. Osvojio je svojim karakterom srca gledatelja u cijeloj regiji, a simpatična je bila i njegova ljubavna priča s Riječankom Tinom Šegetin. Već četiri godine prošle su otad, a stvari su se dobro promijenile.

Darko je uzeo pobjedu, Tina se udala, a na svadbu joj je i on stigao. Ostali su u prijateljskim odnosima pa je na njeno vjenčanje u Crnoj Gori stigao u pratnji svoje zgodne djevojke Ljupke Mitrove. Modna blogerica i pobjednik realityja zajedno putuju, krase jedno drugom Instagram profile i pravi su mamac za oglašivače i obožavatelje. Doduše, od Nove godine nisu objavili nijednu zajedničku fotografiju pa se postavlja pitanje traje li još romansa i je li sve u redu s ljubavnim parom.

 
 
 
View this post on Instagram

#tbt #summer

A post shared by D A R K O S P E J K O (@spejko) on Apr 18, 2019 at 9:30am PDT

'Moraš proći kroz određeni pakao u životu da bi iz njega izašao kao čovjek s izgrađenim karakterom'

Danas Makedonac radi kao fitness trener, influencer, vodi školu košarke, a novac od pobjede uložio je i u svoju glazbenu karijeru - želio je postati pjevač pa je s Tyzeeom snimio singl 'Palimo'. Iako mu glazbena karijera nije krenula u željenom smjeru, Petkovskom ne fali popularnosti i pozornosti.

Prije mjesec dana proslavio je i rođendan, a povodom toga objavio je na svom Instagramu dirljivu poruku. 'Zahvalan sam Bogu što danas mogu ustati iz kreveta. Zahvalan sam jer sam živ, zdrav, dišem i mogu se smijati. Ljudi koje volim svim srcem su uz mene. Oni su moj mir, moja podrška i sve ono što me iznova pokreće i čini sretnim. Godinama sam se mijenjao, sazrijevao... I danas, da se mogu vratiti par godina unazad, dao bih puno korisnih savjeta mlađem Darku Spejku. Smatram da sam dosta napredovao, kako fizički, tako i psihički. Naučio sam puno lekcija. Jednostavno, moraš proći kroz određeni pakao u životu da bi iz njega izašao kao čovjek s izgrađenim karakterom. Ljubav mi je osnovni pokretač. Entuzijazam, pozitivno razmišljanje prije svega. Borio sam se uvijek s problemima kao što ću se boriti i ubuduće', zaključio je svoje rođendansko slavlje omiljeni BB pobjednik.

 
 
 
View this post on Instagram

NEW YEAR EVE 🍾🥂❤ @ljupka_mitrova

A post shared by D A R K O S P E J K O (@spejko) on Dec 31, 2018 at 12:06pm PST

Tina Šegetin

Darko Petkovski Spejko

newsletter

Prijavite se na Newsletter