Fanovi se nadaju

Genijalna ili užasna ideja: Hoće li Nicolas Cage konačno postati novi filmski Superman?


Ines Madunić
18.09.2018.08:00
Genijalna ili užasna ideja: Hoće li Nicolas Cage konačno postati novi filmski Superman?
Profimedia

sažeto

Pokrenuta je peticija da glumac postane superjunak sad kad je Henry Cavill navodno odustao


Ines Madunić
18.09.2018.08:00

Prošli tjedan filmski svijet pogodila je vijest da Henry Cavill navodno više neće glumiti Supermana. Nitko još nije potvrdio vijest službeno, a navodno se Cavill sukobio s Warner Brosom zbog sporedne uloge u filmu "Shazam!".

Kanađanin se dosad pojavio u tri filma kao superjunak s Kriptona: "Čovjek od čelika", "Batman protiv Supermana: Zora pravde" i "Liga pravde".

Dok se ne sazna istina, internet ima pravo davati svoje prijedloge za novog Supermana. A izbor je pao na - Nicolasa Cagea.

Glumac je veliki obožavatelj Supermana, toliki da je svog sina nazvao Kal-El, što je pravo ime superjunaka na njegovom rodnom planetu Kriptonu.

Zato je pokrenuta i peticija da upravo Cage postane novi Superman. Pojavile su se fotke glumca u odijelu heroja i svi su prilično uzbuđeni.

Inače, Cage je skoro utjelovio svog omiljenog superjunaka u filmu "Superman Lives" Tima Burtona, ali nažalost, on se nikad nije snimio. Koliko se zna, još mu nije ponuđeno da preuzme plašt od Cavilla, ali za kolegu je imao samo riječi hvale.

"Mislim da je Henry jako dobar Superman. Sviđa mi se što je unio dozu ljutnje u lik. Volio bih da se još razvija, pogotovo u smjeru istraživanja njegove ranjivosti i osjećaja izoliranosti jer je vanzemaljac. Taj aspekt još nismo vidjeli, njegove osjećaje i razmišljanja o tome kako da se uklopi u društvo. Možda će ga ljudi voljeti ako postane junak, iako je čudak. Ne znam tko će ga glumiti, ali neka mu je sa srećom", rekao je Cage.

Prije nekoliko godina iskreno je odgovorio na pitanje želi li glumiti Supermana.

"Volio bih, ali moraju me pozvati. Otišao u drugom smjeru u karijeri i takvi blockbusteri mi više nisu prioritet. Zadovoljan s ovime što sam stvorio", rekao je glumac.

film

Superman

Henry Cavill

Nicolas Cage

superjunak

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter