Miljenice gledatelja

Gdje su danas djevojke koje su nam donosile sreću? Sjećate li se ljepotica koje su prethodile Jeleni i Dunji?


Barbara Marinović
15.08.2018.19:00
Gdje su danas djevojke koje su nam donosile sreću? Sjećate li se ljepotica koje su prethodile Jeleni i Dunji?
CROPIX

sažeto

Loto djevojke imale su zaista pozitivan imidž u javnosti i status pravih miljenica jer su iz tjedna u tjedan nekome donosile sreću


Barbara Marinović
15.08.2018.19:00

Najpoznatija Loto djevojka na ovim prostorima do danas je Suzana Mančić. Na RTV-u Beograd izvlačila je kuglice kojima je nekome donosila sreću i dosegla slavu koja je prati cijelog života. Postala je i ostala pravi seks simbol. Naše Loto djevojke nježnije su i ne njeguju imidž seks simbola. Tako je prva naša Loto djevojka, Dinka Hrstić u tadašnjoj TV fortuni, bila nježna i krhka plavuša. Lijepa djevojka u međuvremenu se udala i promijenila posao i prezime, a danas je najpoznatija po svojoj modnoj kući Nebo.

Jedna od onih koje su najdulje radile taj posao bila je Doris Vrandečić, kasnije se udala i promijenila prezime u Vučković. Bila je prva Loto djevojka za 7/39, a kuglice je vadila nakon osamostaljenja Hrvatske na HTV-u. Petominutnu emisiju tada je radila kao studentica logopedije. Danas radi u Službi za spikere HRT-a kao spiker mentor, udana je i ima 21-godišnjeg sina.

CROPIX

Veliku je popularnost imala i Aleksandra Mindoljević Drakulić. U javnosti se pojavila kada je 1987. godine postala prva pratilja Miss Jugoslavije, a potom osvajala televizijske gledatelje vodeći Loto. U međuvremenu je Aleksandra postala profesorica psihologije i psihoterapeut, udana je i majka je dječaka. Nekad omiljena voditeljica danas radi kao sveučilišna nastavnica na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

CROPIX

I Karmela Vukov-Colić nekad je bila Loto djevojka, a kada je 2012. prestala voditi s kolegicama Paolom Poljak i Suzanom Pardačer, cure su se skoro rasplakale na odjavi. Karmela je najdulje vodila Loto, a do dan danas radi kao radijska i televizijska voditeljica. Paola Poljak posljednjih pet godina radi kao voditeljica Odjela za odnose sa zaposlenicima i društveno odgovorno poslovanje jedne osiguravajuće kuće.

CROPIX

Nakon njih došle su kao voditeljice na red i Vanja Halilović te Jelena Glišić. Vanja više ne vodi taj Loto 7/39 dok se Jelena zadržala do danas i radi kao voditeljica uz kolegicu Dunju Mutevelić.

CROPIX

Karmela Vukov Colić

Suzana Mančić

Jelena Glišić

Aleksandra Mindoljević Drakulić

Dunja Mutevelić

Doris Vučković

Paola Poljak

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter