Bila u Moskvi

Gdje je nestala Lana Banely? Lijepo lice s ekrana već dugo nismo gledali


Barbara Marinović
16.07.2018.20:00
Gdje je nestala Lana Banely? Lijepo lice s ekrana već dugo nismo gledali
Ranko Suvar / CROPIX

sažeto

Voditeljica je bodrila Vatrene u Rusiji, ali išla je u privatnom aranžmanu


Barbara Marinović
16.07.2018.20:00

Zgodna Lana Banely jedno je od onih lica koje uvijek nedostaje na ekranu. Nedostajala nam je i tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva kao jedna od članica sportske redakcije HRT-a. Otkako je na svijet prošle godine donijela djevojčicu Naomi, Lana se skoro nikako ne pojavljuje u medijima, u potpunosti se posvetila svojoj djeci. Osim toga, čak je i na svom Instagram profilu promijenila ime i nadjenula si ime 'Samo mama Lana'. Koliko uživa u ulozi majke, više je puta dala do znanja.

No, iako je možda trenutno nema na ekranu, Lana Banely itekako je vezana uz sport. Tako je u Rusiji bodrila Vatrene na finalu Svjetskog nogometnog prvenstva. Dubrovačka dizajnerica Andrea Zvono objavila je fotografiju s lijepom Lanom. Banely blista, kao i uvijek. Zanimalo nas je stoga gdje je i što se s njom događa.

Kako doznajemo iz glasnogovorništva HRT-a, Banely je i dalje u radnom odnosu, no na ekranima je nema jer je na produženom porodiljnom dopustu. Majka dječaka i djevojčice posljednjih godina je u najvažnijoj životnoj ulozi i sjajno joj ide. S Andyjem Barom u braku je već godinama, a najveći blagoslov su im njihovi Naomi i Adriano. Ipak, jedva čekamo ljepoticu vidjeti u ulozi koju također sjajno radi, na njezinom HRT-u.

 

Go go Croatia With beautiful @samo_mama_lana ❤ #croatia🇭🇷 #russia2018 #moscow

A post shared by Andrea Zvono (@andreazvonodizajn) on Jul 15, 2018 at 5:24am PDT

Lana Banely

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter