Nema dalje

Folk zvijezda proslavila sinov 18. rođendan feštom u dvorcu, čestitali mu Rocky i Terminator, a Van Damme poslao zlatne poluge


Ines Madunić
10.05.2019.19:30
Folk zvijezda proslavila sinov 18. rođendan feštom u dvorcu, čestitali mu Rocky i Terminator, a Van Damme poslao zlatne poluge
Instagram

sažeto

Dragana Mirković priredila je veliki tulum za svog sina Marka


Ines Madunić
10.05.2019.19:30

Folk pjevačica Dragana Mirković već godinama s obitelji živi u Beču u raskošnom dvorcu, a upravo tamo ona i suprug milijunaš Toni Bijelić priredili su feštu za 18. rođendan svog sina Marka.

Iako je Marko postao punoljetan još u veljači, čekali su s proslavom kako bi se svi njihovi prijatelji, njih 200 koliko je bilo na tulumu, skupili iz, kako je Dragana rekla, cijelog svijeta. Dolazilo se iz Njemačke, Švicarske, Srbije, SAD-a...

A oni koji nisu uspjeli doći poslali su osobnu poruku Marku Bijeliću koje je onda dirnuta majka podijelila na svojim društvenim mrežama.

Tako su mu sve najbolje za 18. rođendan poželjeli Arnold Schwarzenegger, Sylvestar Stallone, Dmitri Vegas, ali i Jean-Claude Van Damme. On je svoju video poruku snimio na setu snimanja nekog vesterna, čini se, i poručio da mu šalje kovčeg prepun zlatnih poluga.

Van Damme je očito duhovit tip, a već je godinama blizak obiteljski prijatelj Dragane i Tonija.

 
 
 
View this post on Instagram

Great and special day 😁 Tonight - party time 🥂

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Sep 28, 2018 at 10:39am PDT

"On nas toliko voli da se ja ponekad pitam zašto! Stalno dolazi kod nas, voli naše društvo. Kad god ode u Belgiju da posjeti roditelje obavezno dođe do Beča, do nas. U našem prijateljstvu nema nikakvog interesa, niti s naše niti s njegove strane. Zato nas je i zavolio", rekla je pjevačica. 

Inače, njezin suprug Toni Bijelić austrijski je poduzetnik koji se bavi prodajom automobila. Između ostalog, vlasnik je tvornice u kojoj se proizvode luksuzni Maybach automobili, trguje automobilima i to uglavnom luksuznim, a bavi se nekretninama i građevinom. On i Dragana vlasnici su televizijskog kanala DM SAT

 
 
 
View this post on Instagram

Time for friends 😊💖👋 #party #great #mood 😊

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Sep 11, 2018 at 6:35am PDT

Upoznali su se krajem devedesetih nakon jednog od njezinih koncerata u Beču. Toni navodno nije imao pojma da je ona velika zvijezda u Srbiji i uskoro ju je zaprosio.

Par sa sinom Markom i kćeri Manuelom živi u dvorcu nadomak Beča kojeg su kupili 2012. godine i potpuno obnovili, a imaju i vilu u glavnom austrijskom gradu te u Beogradu, gdje su često zbog poslovnih obaveza.

bogatstvo

proslava rođendana

Dragana Mirković

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter