Filmska životna priča

Finalistica Big Brothera bacila se u ozbiljan posao! Teške životne okolnosti, razvod i tragična obiteljska priča nisu je slomile


100posto
04.05.2019.08:00
Finalistica Big Brothera bacila se u ozbiljan posao! Teške životne okolnosti, razvod i tragična obiteljska priča nisu je slomile
Foto: Facebook/ Damir Krajac / CROPIX

sažeto

Maja Paola Sestrić prošla je kroz razvod, obiteljsku tragediju i gubitke. Nije imala nimalo lakše životne okolnosti, no sa svime se lavovski nosila


100posto
04.05.2019.08:00

Prodaja, kupnja ili zamjena odjeće te usluge uljepšavanja dostupne su odsad na jednom mjestu. Naime, nekadašnja finalistica Big Brothera, Maja-Paola Sestrić napravila je aplikaciju naziva IFashionly kojim bi olakšala svim ljubiteljicama mode razmjernu dobara, prodaju i kupnju. Sve na jednom mjestu. 'Moja aplikacija ide live. Vidjela sam da ima toliko grupa na društvenim mrežama upravo za prodaju odjeće pa sam se odlučila napraviti aplikaciju gdje ćemo svi biti na jednom mjestu. Veselim se', na svom je Facebooku napisala Maja početkom travnja.

Potražila je nešto kasnije i nekoga tko bi joj mogao pomoći oko čišćenja stana u Zagrebu pa je očito da bivša reality zvijezda i inovatorica ima pune ruke posla.

Facebook

Pobjedu nije odnijela, no javnost je pamti i danas

Kada je 2007. godine kročila u Big Brother kuću, nije ni slutila da će postati finalistica i miljenica gledatelja. Nije pobijedila te godine, no malo joj je falilo. Možda i bi da su gledatelji čuli njezinu potresnu obiteljsku priču, no Maja je nije ispričala. Sve se saznalo tek kad je show završio.

Životna priča vrijedna romana

Maja Paola je, naime, od svojih sestara i braće razdvojena dok je bila beba. Centar za socijalnu skrb oduzeo je djecu njenim biološkim roditeljima te je Maju kad je imala svega godinu i pol dana posvojila obitelj iz Duge Rese. Djevojka je detalje o svojoj obitelj doznala kada je izašla iz BB-a. Tada je prvi put saznala gdje je zapravo rođena. Novinari su joj tada pomogli pronaći sve svoje sestre i braću.

Činilo se da za Maju sviću bolji dani jer je 2013. godine stala pred oltar s Andrijom Vrhovcem, s kojim je dobila i sina. Nažalost, brak nije potrajao i razveli su se nakon dvije godine. Prvo vrijeme provela je sa svojom obitelji, a potom odlučila život dovesti u red. Stoga je unajmila stan, pronašla posao i počela ispočetka. Uspjela je u svemu tome, a životnim izazovima nije dala da je slome. Baš suprotno. Pokrenula je agenciju za digitalni marketing, osmislila vlastitu aplikaciju i vratila si samopouzdanje.

Damir Krajač/Cropix

big brother

Maja Paola Sestrić

newsletter

Prijavite se na Newsletter