Ponosan je na sve

Film o Eltonu prvi blockbuster s gay seks scenom: 'Možda se nekome neće svidjeti, ali to je bio važan dio mog života, ne želim lagati'


Ines Madunić
23.05.2019.08:00
Film o Eltonu prvi blockbuster s gay seks scenom: 'Možda se nekome neće svidjeti, ali to je bio važan dio mog života, ne želim lagati'
Getty Images

sažeto

Pjevač je komentirao film o svom životu u kojem ga glumi Taron Egerton


Ines Madunić
23.05.2019.08:00

Elton John komentirao je film "Rocketman" koji je snimljen prema njegovom životu, a posebno se osvrnuo na detalje o svojoj seksualnosti i ovisnosti o drogama.

Pjevača u filmu glumi mladi britanski glumac Taron Egerton, a njegovog prvog ljubavnika, Johna Reida, glumac Richard Madden. U filmu je prikazana i scena njihovog prvog seksa, za koju Elton kaže da se baš tako dogodila, a radi se o prvoj gay seks sceni u nekom blockbusteru. 

"Ponosan sam na tu činjenicu. Možda se nekim ljudima neće svidjeti i mogu to razumjeti, ali da to nije u filmu osjećao bih se kao da varam. Moram biti iskren ako pričam svoju priču. Bilo je to kad sam imao 23 godine, dotad sam bio djevac. Očajno sam htio da me netko voli i da imam fizičku vezu", rekao je Elton. 

John Reid, njegov prvi ljubavnik, bio mu je menadžer.

Getty Images

"Kad sam odrastao, otac mi je rekao da ću oslijepiti ako budem masturbirao. Kad sam s 13 godina dobio naočale, pomislio sam: 'O Bože, ostvaruje se!' Prvi put kad sam ležao s Johnom u svom naručju osjećao sam se kao da sam konačno normalan", rekao je pjevač.

U filmu se prati njegov život tijekom šezdesetih i sedamdesetih, a puno je detalja oko njegove ovisnosti o kojoj je uvijek otvoreno pričao.

"Iako sam bio u užasnom stanju dok sam se drogirao, nastavio sam raditi, snimati albume i ići na turneje i glazba me održala na životu. Da sam prestao, više ne bih bio ovdje. Teško mi je gledati to jer se zaista ne želim vraćati u to vrijeme", kaže Elton.

Danas 72-godišnjak, u sretnom je braku s Davidom Furnishem te s njim ima dvojicu sinova, Zacharyja i Elijaha.

Profimedia

"Još uvijek imam tamnu stranu, ali ne traje dugo jer imam Davida i djecu. Kad su sinovi oko mene nikad se ne osjećam loše. Nikad nisam mislio da bih mogao biti u vezi 25 godina, sve su mi veze pucale zbog droge", rekao je pjevač.

Elton John

biografski film

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter