Njihova fatalna ljubav započela je kao ljubavni trokut

Ćorluka je imao romansu s generalovom kćeri, a onda je upoznao Franku...


Barbara Marinović
21.07.2018.09:00
Ćorluka je imao romansu s generalovom kćeri, a onda je upoznao Franku...
Instagram

sažeto

Pjevačica je bila svježe slobodna, a nogometaš je imao ljetnu romansu s Lanom Gadžom Čermak...


Barbara Marinović
21.07.2018.09:00

Franka Batelić i Vedran Ćorluka vjenčat će se danas u Istri, na imanju Meneghetti. Brojni detalji svadbe ostali su nepoznanica jer par od nje ne želi raditi medijski spektakl. No, bez obzira na takve želje, svi će pratiti i željno iščekivati taj trenutak kada će lijepa Franka postati gospođa Ćorluka.

A kako je sve počelo? Ljubav nogometaša i zgodne pjevačice počela je kao ljetna avantura, na najpoznatijoj hrvatskoj plaži - Zrću. Njihova veza počela je, naime, kao ljubavni trokut o kojem je 2012. brujala Hrvatska. Naime, Vedran se u ljeto 2012. odmarao nakon ispadanja hrvatske reprezentacije s Eura 2012. na Zrću, a tamo se našla i friško slobodna Franka. Prije Vedrana bila je, naime, u vezi s Lukom iz benda KinoKlub.

U to vrijeme pisalo se da je stasiti nogometaš zaveo Lanu Gadžu Čermak, unuku generala Ivana Čermaka, no navodno je poznanstvo s Frankom prekinulo tu romansu. Koliko god su se akteri priče nastojali izuzeti i ne komentirati ništa, bilo je nemoguće očekivati da će mediji prestati pisati o nogometno-estradnom spoju iz raja. 'Ljudi, malo ste pretjerali što se tiče Vedrana. Ja ne želim biti poznata po tome s kim hodam, već po svojem radu i pjesmama. Nadam se da razumijete', napisala je tijekom početka veze s Ćorlukom Franka.

Mogla je pjevačica tada pisati što je htjela, no nije bilo povratka. A ubrzo je sam Vedran otišao u Labin i upoznao obitelj lijepe Franke. Time je njihova veza postala još ozbiljnija. Ubrzo Ćorluka odlazi u Moskvu zbog angažmana u Lokomotivu, a Franka je 'zamrznula' karijeru i otišla s njim. Društvo im je cijelo vrijeme pratio i njihov četveronožni ljubimac Oski. U tom periodu Batelić se nije pretjerano oglašavlala u medijima, posvetila se Vedranu i studiju na Pravnom fakultetu. A kada se odlučila vratiti glazbi, Ćorluka joj je bio najveća podrške. Isto onoliko koliko je ona njega bodrila tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva. Na svadbi Matea i Izabel Kovačić pokazali su koliko se vole, ali i znaju zajedno zabaviti pa su njihova videa na kojima zajedno pjevaju hit E.T.-ja oduševili sve.

 

New Duo on the scene 😂😜 @_batelli #et #tekje12sati

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on Jun 17, 2017 at 6:02pm PDT

Nedavno je uvid u njihov odnos dao i sam Ćorluka, kada je tijekom slavlja zbog srebra na SP-u poručio: 'Franka, nisam se zdrobio, na kavi sam!'. Osim što je Čarli pokupio sve simpatije, dao je do znanja i kakav je njihov odnos.

Duhoviti, lijepi i beskrajno povezani - nakon šest godina veze, Ćorluka i Franka postaju supružnici. Želimo im svu sreću!

Franka Batelić

Vedran Ćorluka

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter