Razuzdani i ludi

Energični Kojoti hitovima rasturili 'pristojnu' zagrebačku publiku


Ines Madunić
10.12.2017.10:20
Energični Kojoti hitovima rasturili 'pristojnu' zagrebačku publiku
Privatni album

sažeto

 Bio je to prvi zagrebački samostalni koncert kultnog benda 90-ih


Ines Madunić
10.12.2017.10:20

Nakon velikog povratka na scenu nakon 17 godina početkom godine, Kojoti su u Tvornici kulture imali prvi solo koncert u metropoli. Uzbuđeni i nabrijani, ostali su malo začuđeni mlakim reakcijama zagrebačke publike u prvom dijelu koncerta.

Kojoti su svirali sve svoje najveće hitove – 'Lud od slobode', 'Ti imaš ono što meni treba', 'Halucinacija', 'Hodala je pola metra', 'Izgubljen u svemiru'... Čak je i frontmen Alen Marin, koji je stalno skakao po pozornici, zahvalio "uvijek pristojnoj zagrebačkoj publici".

Srećom, bend se nije obeshrabrio pa su odsvirali i nove pjesme, 'Nova riječ', 'Mi ne pripadamo tu' i još neobjavljenu 'Ti mi služiš samo da te nemam'. Nakon skoro dva sata svirke, konačno probuđena publika pozvala ih je na drugi bis.

"Hvala vam, ali stvarno ne znamo što bismo još svirali", rekli u Kojoti i na pozornicu pozvali svoje prijatelje, među kojima je bio i redatelj Miran Kurspahić, te odsvirali klasik Iggyja Popa, 'I Wanna Be Your Dog'.

U Tvornici se premijerno predstavio i prodavao njihov box set "Dragocjeno raskošno blistavo", sa sva tri dosad objavljena albuma i rijetkim snimkama.

koncert

Tvornica kulture

Rock and roll

Kojoti

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter