Dosta joj je čekanja

Emma Watson zaprosit će svog dečka, već je isplanirala romantičnu večer u dvoje


Ines Madunić
28.05.2017.10:50
Emma Watson zaprosit će svog dečka, već je isplanirala romantičnu večer u dvoje
Profimedia

sažeto

U vezi s Williamom "Mackom" Knightom glumica je već godinu i pol i želi da se vjenčaju što prije


Ines Madunić
28.05.2017.10:50

Glumici Emmi Watson (27) dosta je tradicije i planira zaprositi svog dečka Williama "Macka" Knighta (35). Prijateljima je povjerila da je već osmislila romantičnu večer, a cijela prošnja bit će "originalna i zabavna".

"Presretna je u vezi s njim i želi da odu na višu razinu. On je jako podupire u karijeri", rekli su njezini prijatelji. Emma je u posljednjih nekoliko godina posvećena aktivizmu za prava žena pa smatra kako je nepotrebno održavati tradicije u kojima je žena pasivna i čeka da je muškarac zaprosi.

Profimedia

"Jako joj se sviđa ideja da ona klekne i pita ga 'veliko pitanje'. Iako se još nisu zaručili, planiraju vjenčanje uskoro", kažu izvori bliski Emmi. Glumica bi htjela nekonvencionalno vjenčanje, vjerojatno u New Yorku, gdje provodi najviše vremena, ali zbog obitelji ceremonija će se možda organizirati u Engleskoj, gdje žive njezini roditelji.

Emma i Mack u vezi su godinu i pol, a britanska glumica jako pazi na svoju privatnost te ništa ne govori medijima. On se ne pojavljuje s njom na premijerama filmova i drugim događanjima. Nema veze s Hollywoodom i taj ga svijet ne zanima. Knight je inače diplomirani ekolog i biolog, a radi u tehnološkoj industriji u Silicijskoj dolini u Kaliforniji.

vjenčanje

prosidba

Emma Watson

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter