'UKRADENE SU'

Emma Watson diže tužbu zbog fotografija


HINA
16.03.2017.10:05
Emma Watson diže tužbu zbog fotografija
Reuters

sažeto

Fotografije je Emma snimila sa stilistom prije nekoliko godina


HINA
16.03.2017.10:05

Emma Watson, zvijezda filma "Ljepotica i zvijer", planira podići tužbu zbog krađe njezinih fotografija s mreže, a njezini su predstavnici za tisak u srijedu opovrgnuli navode da je riječ o aktovima.

"Fotografije koja je Emma snimila sa stilistom prije nekoliko godina ukradene su. Ne radi o fotografijama nage glumice. Odvjetnici su dobili upute i dalje nećemo komentirati", rekao je u izjavi za Variety njezin predstavnik za odnose s javnošću.

Društvene mreže i blogovi tvrdili su da su fotografije nage Watson bile postavljene ovaj tjedan na neimenovanoj mreži za podjelu dokumenata.

Watson (26), koja se proslavila kao dječja zvijezda u ulozi Hermione Granger u sagi o "Harry Potteru", tako se našla u središtu zanimanja društvenih mreža ranije u ožujku zbog fotografija snimljenih za časopis Vanity Fair, među kojima je i jedna na kojoj su glumičine grudi obnažene.

Kako je Watson i ambasdorica dobre volje za ženska pitanja i jednakost, kritičari su je nazvali licemjernom optužujući je za izdaju feminističkih ideala.

Waston je odgovorila da je feminizam pitanje izbora. "Radi se o slobodi, o oslobađanju, o jednakosti. Ne vidim što moje grudi imaju s time", rekla je za Reuters.

Emma Watson

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter