Savršen su par

Emma Stone prijateljici Taylor našla je novog dečka Britanca


Ines Madunić
18.05.2017.15:45
Emma Stone prijateljici Taylor našla je novog dečka Britanca
Profimedia

sažeto

Taylor je mladom glumcu prva ozbiljna djevojka iako su mu se djevojke bacale pod noge


Ines Madunić
18.05.2017.15:45

Pjevačica Taylor Swift (27) ima novog dečka, glumca Joea Alwyna (26). Sa zgodnim Britancem upoznala ju je glumica Emma Stone (28). Ona s njim trenutno snima film "The Favourite" pa kad ga je upoznala zaključila je da će on i Taylor biti savršen par. Zaljubili su se prije par mjeseci i Taylor je već vekoliko puta dolazila u London kako bi provodila vrijeme s Joeom.

"Hoda po Londonu sa šalovima i kapama i praktički se maskira kako je nitko ne bi prepoznao. Nitko ne zna da prolaze pored superzvijezde, čak ni njezini susjedi", rekao je prijatelj mladog glumca. Taylor je iznajmila kuću u blizini doma Joeove obitelji. Mladi glumac, naime, živi s roditeljima u Londonu u kući vrijednoj 1,3 milijuna funti. Navodno svi njihovi prijatelji i obitelj znaju za vezu već par mjeseci.

Profimedia

Nakon nekoliko vrlo javnih veza i prekida Taylor je odlučila više paziti i čuvati svoj privatni život, s čime se Joe u potpunosti slaže.

Taylor je u rujnu prošle godine prekinula višemjesečnu vezu s glumcem Tomom Hiddlestonom (36), a prije njega bila je u dvogodišnjoj vezi s britanskim DJ-jem Calvinom Harrisom (33), koju je navodno prekinula zbog autorskih prava na hit "This Is What You Came For", koju su zajedno napisali.

Njezin novi dečko Joe Alwyn obrazovani je glumac koji navodno nikad nije bio u ozbiljnoj vezi.

"Jako je karizmatičan i žene su ludjele za njim. Pravi princ na bijelom konju. Ali, bio je toliko zaljubljen u svoj posao da nijednu nije primjećivao. Jako je radišan i realan", rekao je Jordan Bunton-Williams, koji je s Joeom bio na istoj godini na fakultetu.

ljubavni par

Taylor Swift

emma stone

Joe Alwyn

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter