Gdje je danas ekipa iz 'Boljeg života'?

Emilija Popadić odmara se u Rovinju, Violeta zavodi na Instagramu, a Dragiša je prebolio rak i još glumi


Ines Madunić
14.09.2018.12:05
Emilija Popadić odmara se u Rovinju, Violeta zavodi na Instagramu, a Dragiša je prebolio rak i još glumi
Promo

sažeto

I danas se mnogi sjećaju nekog boljeg života uz "Bolji život"


Ines Madunić
14.09.2018.12:05

Iako se prestala prikazivati 1991., serija "Bolji život" i danas je jedna od omiljenih na području bivše države. U osamdesetima obitelj Popadić bila je ultimativni televizijski hit, a i danas se mnogi sjećaju tog nekog boljeg života uz "Bolji život".

Petero glavnih glumaca danas je još uvijek više manje aktivno u svojim profesijama.

Marko Nikolić, koji je glumio Dragišu, danas ima 71 godinu i još glumi. Gledat ćemo ga u novoj RTL-ovoj seriji "Pogrešan čovjek", a trenutno snima seriju "Žigosani u reketu", u kojoj će glumiti Lucija Šerbedžija, Bogdan Diklić, Dragan Mićanović, Milorad Kapor i drugi glumci.

Prije nekoliko godina Nikolić je pobijedio rak, a otad se okrenuo zdravijem životu. Prestao je pušiti i piti alkohol jer se, kako kaže, bojao smrti i bio je spreman napraviti sve da preživi.

Svetlana Bojković, diva srpskog glumišta, bila je Emilija u seriji, a ni ona nije prestala glumiti, kako u kazalištu, tako i na televiziji i filmu. Trenutno sa suprugom Slavkom Kraljevićem odmara u Rovinju, gdje su došli na poziv kolegice Vesne Čipčić. Svetlana ima 70 godina i jedno je vrijeme sa suprugom živjela u Helsinkiju jer je on bio ambasador Republike Srbije.

Njihovu djecu glumili su Lidija Vukićević, Dragan Bjelogrlić i Boris Komnenić.

Raskošnu Violetu utjelovila je Lidija Vukićević, koja i danas zavodi fanove fotkama u badiću na Instagramu, a mnogi se dive njezinoj figuri koju održava i s 56 godina.
Kontroverzna Lidija glumačku karijeru napustila je zbog ljubavi - udala se za nogometaša Mitra Mrkelu s kojim ima dva sina. Ljubav je pukla, a ona se posvetila sinovima Andreju i Davidu.

 
 
 
View this post on Instagram

😘👋

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on Sep 9, 2018 at 8:16am PDT

Nažalost, politički se aktivirala u Šešeljevoj Srpskoj radikalnoj stranci pa je čak bila i zastupnica u Narodnoj skupštini.

Boris Komnenić danas je prvak dram Narodnog pozorišta u Beogradu, a pamtimo ga kao Aleksandra - Sašu Popadića. Glumac se redovno pojavljuje u serijama i filmovima, kao i na kazališnoj sceni. Neke od zapaženijih i istaknutijih uloga ostvario je u filmu "Montevideo bog te video" i seriji "Vratit će se rode", u kojima je surađivao sa svojim "bratom" iz "Boljeg života", Draganom Bjelogrlićem.

 
 
 
View this post on Instagram

😎😎😎

A post shared by _boris_komnenic_fp_ (@_boris_komnenic_fp_) on Jul 25, 2017 at 8:39am PDT

On je glumio Slobodana, a danas je jedan od najpoznatijih glumaca, redatelja, scenarista i producenata na cijelom području bivše Jugoslavije.

Bjelogrlić se proslavio u "Boljem životu", a nastavio je s "Lepa sela lepo gore". Režirao je film "Montevideo bog te video" koji je bio srpski kandidat za Oscara, kao i istoimenu televizijsku seriju. Prošle godine pojavio se u filmu "Južni vetar" uz Miloša Bikovića, Nebojšu Glogovca i Bogdana Diklića, a trenutno snima "Zmajovine pangaloze" u režiji Slobodana Skerlića.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dragan Bjelogrlić (@draganbjelogrlic) on Aug 11, 2018 at 3:19am PDT

tv serija

glumci

Bolji život

Marko Nikolić

Lidija Vukićević

Dragan Bjelogrlić

Svetlana Bojković

Boris Komnenić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter