Čime se bave djeca poznatih Hrvata

Ella pomiče granice baš kao i Dino, Maja Lena ima svoj put, a Amber je puno mirnija od tate Gorana


100posto
25.02.2019.08:00
Ella pomiče granice baš kao i Dino, Maja Lena ima svoj put, a Amber je puno mirnija od tate Gorana
Instagram

sažeto

Poznato prezime nije uvijek sreća, ali oni su uspjeli na svoj način unatoč tome


100posto
25.02.2019.08:00

U malom društvu kao što je hrvatsko nije uvijek dobro imati slavne roditelje. Prezime koje svi znaju može biti uteg, nebitno kojim se poslom želite baviti. No, da nije nemoguće uspjeti na svoj način dokazuju djeca nekih poznatih Hrvata i Hrvatica.

Prva koja pada na pamet svakako je Ella Dvornik. Kao dijete jednog od najboljih i omiljenih glazbenika u posljednjih 30 godina, već u ranoj tinejdžerskoj dobi našla se u centru pozornosti medija kroz reality show "Dvornikovi".

 
 
 
View this post on Instagram

This is literally how my parents rased me 😂 upside down. #throwback

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on Jul 30, 2018 at 12:13pm PDT

Ella je često isticala kako je zahvalna roditeljima što su je odgojiloi tako da ju mišljenje drugih ljudi ne zamara previše jer o njoj su se nerijetko širile tračevi.

No, ona je znala što želi i odlučila je pratiti svoj san. Otišla je tako u London, kao i svojedobno njezin otac Dino, ali karijera koju je odabrala i u kojoj je kasnije uspjela nije bila nimalo uobičajena. Počela je pisati blog, a u roku od nekoliko godina postala je jedna od najuspješnijih u tome u cijeloj Hrvatskoj. Kad se još nije skovala novotvorenica "influcencer", Ella je taj posao već odrađivala, i to jako dobro.

 
 
 
View this post on Instagram

Moja mama zna sta je najbolji poklon. Pogledajte moje storije. Danijelu za predsjednicu! I to bi pocistila 😂😂😂

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on Feb 19, 2019 at 8:39am PST

Danas je jedna od onih koji pomiču granice i redefiniraju način na koji se zarađuje novac. S obitelji je oduvijek bliska, podršku mame Danijele ima, a u svemu joj je sigurno pomogao i stav "prgave familije".

Kći glumice Mije Begović i bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja također je bila žrtva predrasuda zbog slavnih roditelja. Maja Lena Lopatny završila je novinarstvo u Zagrebu, no to nije bio posao u kojem se ostvarila. Krenula je svojim putem, a taj nije imao veze ni s majčinom glumom ni s očevim sportom.

 
 
 
View this post on Instagram

•💄•

A post shared by ML 🧚🏻‍♀️ (@majalena__l) on Sep 6, 2018 at 8:37am PDT

Radi u turizmu, u korčulanskom hotelskom resortu, gdje sad provodi veći dio godine. Njezin posao uključuje organizaciju evenata i odnose s javnošću, a iako joj je isprva bilo teško, nakon nekog vremena naviknula se na život na otoku.

Amber Ivanišević kći je tenisača Gorana i bivše manekenke Tanje Dragović koja se također bavi sportom, ali ne tenisom jer ga, kako je rekla, ne zna dobro igrati.

Amber je već s osam godina počela jahati, a danas je jedna od najvećih nada konjičkog sporta u Hrvatskoj.

Podršku roditelja ima u potpunosti, a sama je rekla kako ima drugačiji karakter od oca Gorana, koji je svojim živciranjem znao zaokupiti pažnju. Bacao je i razbijao rekete, psovao... Ali, Amber kaže kako tome nema mjesta u njezinom sportu jer ne smije prenositi negativnu energiju na konja.

Ella Dvornik

Goran Ivanišević

Danijela Dvornik

Tatjana Dragović

Mia Begović

Maja Lena Lopatny

Amber Ivanišević

newsletter

Prijavite se na Newsletter