i jedan domaći nogometaš otkrio iste vijesti

Ella Dvornik čeka drugo dijete! Blogerica i njezin suprug otkrili na simpatičan način trudnoću - i nisu jedini!


100posto
30.09.2019.08:30
Ella Dvornik čeka drugo dijete! Blogerica i njezin suprug otkrili na simpatičan način trudnoću - i nisu jedini!
Foto: Ante Cizmic / CROPIX

sažeto

Charles Pearce i Ella Dvornik na proljeće će dočekati svoje drugo dijete. Nešto ranije prinova će stići Marcelu Brozoviću


100posto
30.09.2019.08:30

Ella Dvornik čeka svoje drugo dijete! Duhovitom objavom blogerica je sa svojim suprugom Charlesom Pearceom objavila obožavateljima da će ponovno postati roditelji. 'Više ljubavi, manje sna, proljeće 2020', poručila je Ella i otkrila kada beba dolazi.

Prinovi se sigurno raduje i njihova jedinica Balie, kojoj će proljeće donijeti pojačanje. Charles i Ella prvi put su postali roditelji u studenom 2017. godine, a kasnije se vjenčali u Las Vegasu. Obiteljski dom svili su u Zagrebu, a u odgoju djeteta i roditeljskim izazovima puno im pomaže i Ellina majka Danijela.

Silvija i Marcelo čekaju drugu bebu!

Nije samo Ella u slavljeničkom raspoloženju. Sretni su u obitelji nogometaša Marcela Brozovića koji sa suprugom Silvijom Lihtar čeka svoje drugo dijete. Na Instagramu su objavii da je Silvija trudna, napisavši 'Loading 90%' pa se da zaključiti da je termin dolaska druge bebe blizu.

Supružnici su dugo ovu sretnu vijest uspijevali sakriti od javnosti, no sada zaista nema više smisla. Prvi put su postali roditelji krajem 2017., a vjenčali su se godinu dana ranije. Par se tada vjenčao nakon četiri godine veze u Velikoj Gorici, gdje su na veliki dan bili okruženi obitelji i najbližim prijateljima.

 
 
 
View this post on Instagram

... 👨‍👩‍👧‍👦 ... 😍❤️

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on Sep 29, 2019 at 5:47am PDT

Ella Dvornik

Marcelo Brozović

Silvija Lihtar

newsletter

Prijavite se na Newsletter