Bila je u centru pažnje

Elegantna Angelina nadala se da će se družiti s kraljicom Elizabetom, ali ona se razboljela i nije došla


Ines Madunić
28.06.2018.16:55
Elegantna Angelina nadala se da će se družiti s kraljicom Elizabetom, ali ona se razboljela i nije došla
Profimedia

sažeto

Angelina je u Londonu bila na svečanoj misi za sve strane dužnosnike, a kraljicu nije dočekala


Ines Madunić
28.06.2018.16:55

Holivduska elita sve se češće pojavljuje bok uz bok britanskoj kraljevskoj obitelji, a nakon što je snaha postala jedna glumica, to će se vjerojatno događati sve češće.

Ovaj put u Londonu je na svečanoj misi za strane dužnosnike u Ujedinjenom Kraljevstvu bila i Angelina Jolie. Pozvala ju je sama kraljica Elizabeta II, koja joj je prije četiri godine dodijelila počasnu titulu i orden za njezine zasluge za borbu protiv seksualnog nasilja.

Iako je i Elizabeta trebala biti na misi u katedrali Svetog Pavla, no razboljela se i morala otkazati. Mnogi su se zabrinuli za nju jer je navršila 92 godine, no iz Buckinghamske palače kažu kako nije ništa ozbiljno te da je samo prehlađena.

Profimedia

Angelina je poštovala pravila oblačenja pa je imala suknju dužine ispod koljena, najlonke, rukavice i šešir, ali ugledala se na Meghan Markle pa je njezina haljina bila spuštena na jednom ramenu.

Čini se da Angelina i Meghan imaju sličan ukus pa je tako prljavo bijela haljina koju je nosila bila dizajnerskog dvojca Ralph&Russo, koji su za vojvotkinju od Sussexa napravili haljinu za službene zaručničke fotografije.

kraljevska obitelj

Angelina Jolie

kraljica Elizabeta II.

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter