U teškim ratnim danima uveseljavali su djecu

Ekipa 'Malavizije' danas živi potpuno drugačije živote! Bili su televizijski hit, odlikovani su tijekom najgorih dana, a evo gdje su danas


100posto
04.10.2019.15:20
Ekipa 'Malavizije' danas živi potpuno drugačije živote! Bili su televizijski hit, odlikovani su tijekom najgorih dana, a evo gdje su danas
Foto: Igor Šoban, Bruno Konjevic/CROPIX

sažeto

Voditelji 'Malavizije' za svoj su rad na toj emisiji i odlikovali Redom Danice hrvatske s likom Marka Marulića


100posto
04.10.2019.15:20

Odrastanje tijekom devedesetih obilježila je svakako velikim dijelom i 'Malavizija'. Velika je vjerojatnost da ste tijekom jutara vikendom pratili tu emisiju koju su od 1991. - 1996. godine vodili Bucka, Darko i Ivica. Emitirala se 'Malavizija' na tjednoj bazi čak pet godina, a sadržavala je nagradne igre, spotove, crtiće, priloge, gledatelji su voditelje mogli i nazvati te s njima proćaskati.

Emisija je obilježila vrijeme Domovinskog rata i pružala je gledateljima odmak od sivila, donoseći u domove ljudi radost i sreću. Zbog činjenice da su u najgorim vremenima donosi nešto lijepo i pozitivno te dizali moral djece i odraslih - voditelji emisije zasluženo su 1995. odlikovani Redom Danice hrvatske s likom Marka Marulića. Autori emisije bili su glumci Ivica Zadro i Darko Janeš, a s Vitomirom Lončar su bili i voditelji.

A gdje su junaci 'Malavizije' danas? I dalje ih često viđamo na televizijskim projektima, a trojac je i danas u dobrim odnosima.

Bucka otišla u Kinu

Vitomira Lončar životnu sreću pronašla je u Kini gdje je zaposlena kao profesorica na Sveučilištu Eurasia, a usto uči i kineski. Tamo je otišla kada su njezinom suprugu, redatelju Ivici Šimiću, ponudili posao umjetničkog ravnatelja kazališta Meriton Children's Theatre u kineskom Xi'anu.

Biljana Gaurina/Cropix

Dečki danas uspješno rade kao glumci, a 'Malavizija' im je i dalje ponos u životopisu

Ivica Zadro se i dalje bavi glumom, a veliki je broj njegovih zapaženih uloga nastao prije, ali i nakon 'Malavizije'. Od 1984. godine je član kazališta 'Komedija', a glumio je i u brojnim serijama poput 'Odmori se, zaslužio si', 'Nad lipom 35' i 'Stipe u gostima'.

Ranko Šuvar/Cropix

Darko Janeš glumio je u nizu domaćih hit serija i filmova te je do danas jedan od omiljenih domaćih glumaca.

Vitomira Lončar

malavizija

ivica zadro

darko janeš

newsletter

Prijavite se na Newsletter