Novi hit na Instagramu!

Ecija, Žanamari, Erika... Svi rade čučnjeve za djecu u bolnici!


100posto
14.12.2018.10:10
Ecija, Žanamari, Erika... Svi rade čučnjeve za djecu u bolnici!
Foto: PR

sažeto

Mnoge zvijezde priključile su se humanitarnoj akciji '30 sekundi za djecu', u kojoj se čučnjevima zarađuje za djecu u bolnicama


100posto
14.12.2018.10:10

Nakon što su Ecija Ivušić, Žanamari Perčić, Mario Roth, Filip Ivić, Erika Kraljević, voditelji radija Enter te mnoge druge zvijezde objavile kako rade čučnjeve u sklopu humanitarne akcije, Instagram je na tragu da dobije svoj novi viralan hit! Naime, radi se o humanitarnoj akciji koja se zove '30 sekundi za djecu' u kojoj se čučnjevima zarađuje za djecu u bolnicama! Sudionici šalju video snimke sebe kako rade čučnjeve u maksimalnom trajanju do 30 sekundi.

Foto: PR

Jedan čučanj je vrijedan jednu kunu te se sredstva na kraju zbrajaju i doniraju na pedijatriju u Opću bolnicu Šibenik te Opću bolnicu Vinkovce. Vaše sudjelovanje se računa ukoliko svoj video objavite na društvenim mrežama uz hashtag #30sekzadjecu i #btonichrvatska. Ukoliko niste od društvenih mreža video se također može uploadati na 30sekzadjecu.btonic.hr.

Humanitarnu akciju je smislila tvrtka Btonic s kojom je započela u Austriji prošle godine, a ove godine je uzela zamahau Lijepoj našoj. U nastavku pogledajte video snimke poznatih osoba te saznajte tko je najviše donirao!

Foto: PR

Žanamari Perčić

Ecija Ivušić

Filip Ivić

Erika Kraljević

newsletter

Prijavite se na Newsletter