No Comment by vaša Ljubica

Dvije poznate dame prikrivene su lezbijke! Pričaju da su prijateljice, no zapravo su strasne ljubavnice


100posto
18.01.2019.11:00
Dvije poznate dame prikrivene su lezbijke! Pričaju da su prijateljice, no zapravo su strasne ljubavnice
Foto: iStock/Ilustracija

sažeto

Vaša Ljubica ovog puta govori o tajnoj ljubavi dvije poznate dame, koje se već godinama uspješno skrivaju od javnosti


100posto
18.01.2019.11:00

Dragi moji,

Vidite li vi ovo zlo i naopako koje potresa 'region'? Kao vjernik božje zapovijedi, trebaju estradnjakuše pratiti neke svoje. (Ne) Čuvaj gole fotke i videa da dugo traješ i dobro ti bude na sceni. Ne snimaj! Ne fotkaj!

Teško je ostati, teško je opstati u okrutnom svijetu konkurencije, Instagrama, nemilosrdnih medija. Ali, treba trpjeti i podnijeti poneku žrtvu, kasnije zaboraviti i nastaviti dalje. Vrijeme je utjeha napaćenima, uvijek teče u njihovu korist. Ono što, doduše, nije u našem kokošinjcu ne treba toliko ni kljucati. Tko je bez putra na glavi, neka baci kamen prvi! Samo ljubav, pa ako je i drugačija, spasit će svijet.

Ja vam u to iskreno vjerujem, i nisam jedina. Slušam već dugo tako o dvije poznate dame koje uživaju u vezi, navodno već godinama. Najbliži prijatelji sve znaju, a za javnost i sve zainteresirane - one su tek bliske prijateljice. Ipak, poznavatelji prilika u tom odnosu kažu mi da nisu, već se radi o pravoj i velikoj ljubavi.

Foto: iStock

Zajedno pohađaju događaje, odlaze na koncerte omiljenih glazbenika, idu na putovanja. Obožavaju putovati u daleko inozemstvo, tamo su slobodnije, tamo su prihvaćene - u konačnici ono što jesu, normalne, uspješne žene u ljubavnoj vezi. Ni jedna ni druga nikada nisu bile u brakovima pa je to kod mnogih već znalo zatitrati onaj jalni, zlobni moment insinuacija i sprdanja. No, teško bi se išta moglo doznati.

Čak niti na društvenim mrežama neće objaviti fotografije sa zajedničkih putovanja, iako je upućenom promatraču jednostavno za zaključiti da se na lokacijama nalaze zajedno, skupa, u isto vrijeme.

Možda biste ih nazvali licemjernima jer ne stoje iza svoje ljubavi javno i samouvjereno, no to bi im uništilo karijere, možda i odnose s obitelji, reputaciju. Boje se i neće to napraviti ni za živu glavu. Žalosno je što se boje i što bi ih društvo zbog seksualnosti osudilo u velikom postotku. Dokle god je stanje u društvu takvo, podržavam njihovu potrebu da se skrivaju. Zašto bi se itko zbog tuđeg gušta, ogovaranja i voajerskih pobuda sebe žrtvovao? Nekad je ljubav najbolja dok je tajna. Neka se žene vole.

Foto: iStock

Do sljedećeg tjedna ljubi vas vaša,

Ljubica,

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama u kolumni je slučajna i nenamjerna.

No Comment

No Comment by vaša Ljubica

newsletter

Prijavite se na Newsletter