KOLIKO PARA, TOLIKO LJUBAVI

Dva su se braka raspala otprilike kad i kompanija, a jedino Milica i Ivan još uvijek uživaju u luksuzu i ljubavi


Ines Madunić
19.07.2019.17:00
Dva su se braka raspala otprilike kad i kompanija, a jedino Milica i Ivan još uvijek uživaju u luksuzu i ljubavi
Bruno Konjević/Cropix

sažeto

Gdje su danas djeca Todorić i njihovi (bivši) partneri?


Ines Madunić
19.07.2019.17:00

Milica Mihajlović i Ivan Todorić uživaju na Jadranu, gdje po običaju provode svoje ljetovanje. Par koji je dobio prvo dijete prije godinu i pol, sina Vida, ljetuje na Hvaru i u Dubrovniku, a na društvenim mrežama vidi se da su vrijeme proveli i na skupocjenom gliseru. Najčešće vrijeme provode na nekoj od jahti.

Vladimir Dugandžić/Cropix

Par koji je zajedno već deset godina trenutno živi u Švicarskoj, ali ljeta u Hrvatskoj su obavezna.

Prije nego što se zaljubio u srpsku manekenku, bio je na glasu kao ženskar, a sedam godina bio je u vezi s pjevačicom Lanom Jurčević.

Milicu je upoznao 2009. u New Yorku i zaljubili se na prvi pogled. Oni su i jedini par u obitelji Todorić koji je uspio sačuvati svoju ljubav nakon što se urušilo carstvo Agrokor.

Siniša Sunara/Cropix

Bilo je to prije dvije godine, kad su Ivica i Vesna Todorić pobjegli u London.

Otprilike u to vrijeme Iva Balent na Instagramu je promijenila prezime u djevojačko Todorić. O razvodu nije htjela pričati javno, on je podnio službeni zahtjev za razvod tek ove godine, a ona se ni na jednom ročištu nije pojavila. Posljednje je bilo u petak u Zagrebu, a na njega nije došao ni poduzetnik Hrvoje Balent.

Par se vjenčao 2001. godine u hotelu Intercontinental, a među 300 uzvanika bila je tadašnja društvena elita koju je zabavljao Jasmin Stavros. 

Oleg Moskaljov/Cropix

Oboje su radili u Agrokoru, Iva u marketingu, a Balent je bio član uprave. I on je završio u pritvoru 2017., a na izlasku iz Remetinca Iva je dočekala njega i oca. Samo nekoliko mjeseci kasnije bilo je jasno da je brak gotov. 

Par ima troje djece, Taru, Ivana i Antu, a šuška se da je Iva pronašla novog muškarca koji ju je utješio.

Kad je krenula drama oko Agrokora i Martina Novosel podnijela je zahtjev za razvodom od Ante Todorića.

Nekadašnja Miss Hrvatske za mladog poduzetnika i nasljednika udala se 2002. godine u hotelu Opera i potpuno se posvetila obiteljskom životu. I oni imaju troje djece, dvije kćeri i sina.

Tomislav Janković/Cropix

U rijetkim situacijama kad su se pojavljivali u javnosti djelovali su kao savršen par. Ante joj je organizirao proslavu 30. rođendana u Dubrovniku u prestižnom restoranu u staroj jezgri, a svaki je gost odsjeo u hotelu Excelsior.

Nikad nisu pričali o privatnom životu, Martina se nikad nije javno eksponirala nakon vjenčanja, a nije se saznalo ni što je točno presudilo njihovoj ljubavi.

Nakon svega Ante je otišao u London, a Martina se povukla i posvetila djeci.

Ivica Todorić

razvod braka

Ivan Todorić

Ante Todorić

Iva Balent

Milica Mihajlović

Martina Novosel

Todorići

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter