Ispovijest balkanske prostituke

Dva poznata glumca ih iskoristila, a kasnije nisu htjeli platiti seks. 'Imali su predstavu, zvali su našeg svodnika i poželjeli se malo zabaviti'


100posto
09.05.2019.19:30
Dva poznata glumca ih iskoristila, a kasnije nisu htjeli platiti seks. 'Imali su predstavu, zvali su našeg svodnika i poželjeli se malo zabaviti'
Foto: Arhiva/CROPIX

sažeto

Dva crnogorska glumca htjela su izbjeći plaćanje seksa dvjema prostitukama s kojima su se zabavljali nakon predstave


100posto
09.05.2019.19:30

Poznata dva crnogorska glumca bili su korisnici usluga dvije prostitutke te su nakon svega čak pokušali izbjeći plaćanje. Četiri dana kasnije glumce je zvao njihov svodnik i rekao im da će sve dati medijima ako ne budu platili - i to dvostruko. Potom su dečki novac vrlo brzo namaknuli.

Prostitutka koja se s glumcem 'zabavila' ispričala je za Kurir kako je sve izgledalo. 'To se dogodilo prije otprilike godinu dana... Njih dvojica zvali su našeg svodnika i poželjeli se malo zabaviti. Ne sjećam se ni koliko je točno bilo sati kada nas je S.P. probudio, ali znam da je bilo oko četiri ujutro kada smo M.S. i ja stigle u Novu Pazovu gdje su se oni nalazili. Mislim da su imali neku kazališnu predstavu u tom gradu pa su se zapili i ostali prenoćiti', dodala je G.S.

istock

Mislila da su šarmeri, ispali seljačine

Dodala je da ih je prepoznala preko televizije i novina te dala naslutiti o kome se radi tako što ih je nazvala najpoznatijim i najpoželjnijim crnogorskim neženjama. Dodala je da je mislila kako se radi o galantnim šarmerima, no na kraju su ispali prilični prevaranti. Ni u krevetu se nisu pokazali, dodala je dama govoreći da im uslijed pijanstva izvedba nije bila nimalo impresivna, dapače.

Svodnik prijetio da mu plate

'Napustile smo hotel u ranim jutarnjim satima, ali je uvelike svanulo... Kada su trebali platiti, rekli su da trenutno nemaju novca, ali da će navodno do kraja dana sve regulirati s našim svodnikom. Međutim, kad ni nakon četiri dana nisu to učinili on ih je ucijenio i rekao im da traži 1200 eura ili će svim medijima poslati imena i podatke pa će svi znati tko su i što rade. 'Tek tada su platili', zaključila je svoju ispovijest prostitutka G.S.

istock

seks

prostitucija

celebrtiy

newsletter

Prijavite se na Newsletter