Prljavi veš s kraljevskih dvora

'Drogirali smo se i plivali goli u kraljičinom bazenu u Buckinghamskoj palači, a njezini rođaci su rasisti'


Ines Madunić
29.04.2018.13:20
'Drogirali smo se i plivali goli u kraljičinom bazenu u Buckinghamskoj palači, a njezini rođaci su rasisti'
Reuters

sažeto

Bivši dečko kraljičine nećakinje ispričao je prljave tajne s kraljevskih dvora


Ines Madunić
29.04.2018.13:20

Obitelj princa Michaela od Kenta, kraljičinog bratića, jedna je od onih samozatajnih koji uživaju u društvenom statusu i bogatstvu, ali nisu u centru medijske pozornosti.

O njihovom životnom stilu veliki je članak napisao Aatish Taseer, koji je tri godine bio u vezi s prinčevom kćeri, lady Gabriellom Windsor. U njemu je otkrio brojno prljavo rublje kraljevske obitelji. 

Profimedia

Za početak, kaže da su svi tamo rasisti te da je prinčeva supruga na farmi u Gloucestershireu imala dvije crne ovce koje je nazvala Serena i Venus, prema slavnih Afroameričkim tenisačicama Williams.

"Gabriella i ja bili smo jako bliski i razgovarali smo o vjenčanju. Te tri nadrealne godine vrijeme smo provodili u Kensingtonskoj palači, goli smo plivali u kraljničinom bazenu u Buckinghamskoj palači, u dvorcu Windsor uzimali smo MDMA", tvrdi Taseer.

Iako je optužio njezinu majku za rasizam, kaže da je prema njemu uglavnom bila pristojna i nije imala ništa protiv njihove veze. Taseer je, inače, sin Sikha, a majka mu je muslimanka.

Reuters

"Bila je protiv našeg braka jer je čvrsto vjerovala da se članovi kraljevske obitelji ne trebaju vjenčati s pučanima", rekao je Taseer. Princezi ovo nije prvi put da su je optužili za rasizam. Naime, rođena je kao austrijska barunica Marie Christine von Reibnitz, kći dužnosnika SS-a, a prije nekoliko godina optužili su je da je skupini Afroamerikanaca u restoranu u New Yorku dobacila da se "vrate natrag u kolonije".

Zbog svih tih tvrdnji moglo bi doći do neugodnih situacija na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle, kojoj je majka Afroamerikanka, a tenisačice Serena i Venus Williams prijateljice te vjerojatno dolaze na svadbu.

Buckinghamska palača nije imala službenih komentara na tvrdnje Aatisha Taseera.

kraljevska obitelj

skandal

kraljica Elizabeta II.

rasizam

princ Michael od Kenta

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter