Zgodna žena

Dozlogrdile su joj suprugove eskapade pa se razvela i sada blista! Bivša Miss Universe 'procvjetala' otkad je ponovno sama


Barbara Marinović
16.11.2018.19:30
Dozlogrdile su joj suprugove eskapade pa se razvela i sada blista! Bivša Miss Universe 'procvjetala' otkad je ponovno sama
Foto: CROPIX

sažeto

Ivana Delač nedavno je otkrila da se razvodi nakon 13 godina od Ivice Đole


Barbara Marinović
16.11.2018.19:30

Nakon razvoda od dugogodišnjeg supruga, Ivana Delač izgleda bolje no ikad. Nedavno je na snimanju jedne kampanje zablistala u uskoj, dugačkoj, žutoj haljini i pokazala da joj problemi na privatnom planu nisu nimalo naškodili. Dapače.

Nedavno je Ivana za medije otkrila da se razvodi nakon 13 godina braka od Ivice Đole, a sve zbog njegovih problema sa zakonom. Predala je zahtjev prije par mjeseci, a sve je prelomila tijekom njegovog pritvora. 'Nakon što je Ivica pritvoren prije gotovo četiri mjeseca, otvorila sam paralelni svemir informacija koje uopće nisam znala. Iz poštovanja prema našem sinu i obiteljima ne bih željela ulaziti u detalje pravosudnih postupaka bivšeg supruga niti o njima ikada javno govoriti. Nemam ništa s tim i teško mi je čitati svoje ime u raznim senzacionalističkim novinskim člancima', rekla je nakon objave razvoda Ivana za Story. Preselila se s njihovim sinom u novi dom, nastavila se baviti svojim poslom i nakon svega - izgleda bolje no ikad.

 
 
 
View this post on Instagram

@studiomarcela #hair#dress# @ivana_juric_design #shooting#

A post shared by Ivana Delač (@ivana.delac) on Nov 14, 2018 at 11:41pm PST

Inače, javnost je Ivanu upoznala kada je 2003. godine postala Miss Universe Hrvatske. Neko vrijeme gradila je karijeru manekenke, no veći je naglasak stavila na obrazovanje pa je diplomirala na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te pokrenula i svoj projekt, koji živi i danas - Riječke stepenice. Neko vrijeme radila je i kao voditeljica na HTV-u, a potom radila na Radiju Ciboni, okušavši se tako i u medijima.

Nije nikada njezino ime bilo vezano uz skandale, školovala se, gradila posao, ostvarila se kao supruga i majka, na svog je sina najponosnija. Ljudi bliži Ivani znaju za nju reći da je pristojna i pristupačna pa nije previše začudio njezin potez kada su joj suprugovi skandali dozlogrdili.

 
 
 
View this post on Instagram

#goodhairday# @studiomarcela #hair#hairstyle#dress#

A post shared by Ivana Delač (@ivana.delac) on Nov 15, 2018 at 11:07pm PST

Ivana Delač

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter