Ivana Husar:

'Doživjela sam jedan jako lijep kontakt s Bogom jer sam bitne stvari prepustila u njegove ruke'


Mirjana Filipović
18.01.2018.10:35
'Doživjela sam jedan jako lijep kontakt s Bogom jer sam bitne stvari prepustila u njegove ruke'
Matea Petrovic / CROPIX

sažeto

Pjevačica je u razgovoru za Studentski katolički centar progovorila o životu nakon povlačenja s estradne scene


Mirjana Filipović
18.01.2018.10:35

Kada se govori o Ivani Husar Mlinac, uvijek ju se spominje u kontekstu jednog najljepših glasova na hrvatskoj glazbenoj sceni. Ivana se proslavila kao članica grupe 'Divas', nakon čega se odlučila za solo karijeru, no u jednom trenutku se povukla iz centra paženje medija. Poželjela se posvetiti svojoj obitelji, s kolegicom Martinom Tomčić otvorila je glazbenu školu i posvetila se duhovnoj glazbi.

Danijela Peracic / CROPIX

O svemu je progovorila u razgovoru za Studentski katolički centar.

- Moj život nakon pjevačke karijere zapravo tek počinje jer sam tada doživjela jedan jako lijep kontakt s Bogom i jer sam bitne stvari prepustila u Njegove ruke. Osnovala sam obitelj, dobila svoje prvo dijete i počela živjeti jednim puno realnijim životom od života na sceni i neprestanog putovanja. Nisam više željela toliko žrtvovati svoju obitelji i vrijeme daleko od njih i tako moja pjevačka karijera kao takva nije više bila upotrebljiva. I tada sam rekla: 'Okej, Bože – stop! Ovako više ne ide. Trebam bilo što novo i drugačije u životu jer pjevanje nije više ono što me ispunjava' – i tada se dogodila ideja o osnivaju škole pjevanja - priča Ivana.

Dodala je da joj je u početku bilo jako teško te da joj je ta ideja djelovala pomalo suludo, ali da su ona i Martina imale skromna očekivanja te da je u toj skromnosti sve krenulo.

Matea Petrovic / CROPIX

Ivana kaže da se nikad nije pokajala za svoje odluke.

- Naravno, postoje neke odluke u životu koje nisu bile ispravne, no međutim moje su i ja sam ta koja treba snositi njihove posljedice, no odluka za otvaranjem škole Husar&Tomčić je definitivno bila ispravna odluka - objašnjava.

Kako kaže, u novoj karijeri vjera joj je puno pomogla.

- Ja kao ja nikad ne bih donijela ovakve odluke koja sam donijela. Ovo je bilo baš prepuštanje i predaja. Jedna prekrasna predaja Bogu. Nikada nisam predavala male stvari Bogu, jednostavno sam odlučila predavati velike stvari na koje sam bila jako navezana i znala sam da to nikako ne mogu sama izvesti. Tu je Božja intervencija bila i više nego velika, bila je najbitnija - zaključila je pjevačica.

Za kraj je poručila da je u svim neuspjesima bitno zapamtiti da Bog nikad ne kaže ne.

- Bog kaže jednu od ove dvije stvari: 'Ne sada' ili 'Imam bolju ideju za tebe!' – i zato ne brinite – radite, gradite, trudite se i prepustite Mu velike stvari - kaže Ivana koja uvijek razmišlja pozitivno.

vjera

molitva

Ivana Husar

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter