Dama u crvenom

Donna je bila jedna od najseksipilnijih dance zvijezda! Nakon nasilne veze, povukla se iz javnosti i posvetila majčinstvu


Barbara Marinović
03.12.2018.17:00
Donna je bila jedna od najseksipilnijih dance zvijezda! Nakon nasilne veze, povukla se iz javnosti i posvetila majčinstvu
Foto: Ilija Stojadinovic/CROPIX

sažeto

Karijeru je počela hitom 'Funky Lady', i bila jedna od najljepših na estradi


Barbara Marinović
03.12.2018.17:00

Pjevačica Zorica Andrijašević Donna nastupila je u Trogiru na donatorskoj večeri i 70. obljetnici NK Zagora iz Unešića. U poznatom trogirskom hotelu Zorica je pjevala odjevena u crvenu haljinu, koja je istakla njezine atribute. Slavila je tako pjesmom, a posljednjih dana posebno je veselo i u njezinom domu, naime sin Vito proslavio je 11. rođendan!

Upravo zbog njega posljednjih je godina Zorica manje prisutna na estradi. Kao samohrana majka odlučila se više posvetiti svom dječaku. Posao je podredila ulozi majke, no i dalje često nastupa, aktivno radi.

Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

Ipak, ne kao kada se tek pojavila na estradi. Bila je jedna od seks bombi kasnije faze hrvatskog dancea, na početku novog milenija. Prvi album i hit 'Funky Lady' izdala je 2000. godine. Osim toga, Zorica i piše pjesme, bacila se i druge strane estradne medalje. Obiteljsko gnijezdo sa sinom je svila u Makarskoj, odakle i radi.

Svojedobno je u medijima bila i zbog skandala njezinog bivšeg dečka, ugostitelja Davora. Kada je i ona optužena da je sudjelovala u utaji poreza, Donna je sve negirala i na sudu otkrila da ju je bivši fizički i psihički zlostavljao. 'Živjela sam kao talac koji se bori za život. Kao osoba izložena psihičkom i fizičkom maltretiranju', prenio je tada Jutarnji njezine riječi na sudu.

Foto: Kristina Fazinic/CROPIX

I prije negoli je završila na sudu, između suđenja i turbulentne veze, Donna se lagano povukla iz javnosti. Izjavila je nedavno da joj takav život više odgovara te da je u potpunosti sretna time kako joj život izgleda.

Zorica Andrijašević Donna

Donna

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter