Gdje je nestala miss Aleks?

Dominirala je modnim pistama, odrađivala golišava snimanja i imala problema sa zakonom, a onda se u potpunosti povukla iz svega


Ines Madunić
06.01.2019.15:00
Dominirala je modnim pistama, odrađivala golišava snimanja i imala problema sa zakonom, a onda se u potpunosti povukla iz svega
Antge Baranić/Cropix

sažeto

Manekenki Aleksandri Grdić bilo je dosta života pod svjetlima reflektora


Ines Madunić
06.01.2019.15:00

Aleksandra Grdić jedno je vrijeme bila najtraženija hrvatska manekenka i svaki dan punila je rubrike tabloida. Virovitičanka nje 2009. godine postala Miss Hrvatske i tu je počeo njezin put prema slavi. Inače, te je godine titulu Mistera Hrvatske ponio Mario Valentić, a prvi pratitelj bio je Mario Mlinarić.

Jurica Galoić/Cropix

Aleks je odmah počela dobivati angažmane na revijama domaćih dizajnera i u kampanjama, skinula se svojedobno za Klik i Playboy potpuno gola, a bila je i u nekoliko reality showova, od Farme do Survivora na Kostariki.

Posljednji put u nekom realityju pojavila se 2015., kad je ušla u srpske Parove.

Aleksandra je svojedobno imala problema sa zakonom. Najveći razlog, čini se danas, za to je bio njezin tadašnji dečko Zlatko Škvarić, s kojim je godinama bila u burnoj vezi. Pričalo se da ju on tuče i da nerijetko imaju fizičke obračune usred Virovitice, gdje su živjeli. Jednom prilikom uhitili su Škvarića nakon tuče ispred noćnog kluba. U pretrazi su kod njega pronašli kokain, a u Aleksandrinom autu Praxitene bez recepta.

Prekinuli su tek nakon što je Škvarić palicom prebio Aleksandrinog oca Željka. Teško ga je ozlijedio, a život su mu spasili liječnici u KBC-u Osijek hitnom operacijom glave. Srećom, nije imao vitalnih ozljeda mozga ni lubanje.

Navodno je napao njezinog oca i majku jer su oni bili protiv njihove veze.

Marko Miščević/Cropix

No, sve to danas je iza Aleksandre.

Nakon izlaska iz realityja "Parovi" saznalo se kako je u vezi sa Zagrepčaninom Markom Šijakovićem. Danas njih dvoje imaju dvoje djece, sina Nou i kćer Amber, a živjeli su donedavno u Virovitici s planom preseljenja u Zagreb, gdje danas, čini se, cijela obitelj živi.

Ipak, često posjećuje roditelje u Virovitici.

Vladimir Dugandžić/Cropix

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter