Poslušajte novu pjesmu

Domenica Dragoje ima tek 19 godina i sama je napisala svoj prvi singl 'Vraćam se'


100posto
29.03.2018.13:30
Domenica Dragoje ima tek 19 godina i sama je napisala svoj prvi singl 'Vraćam se'
Promo

sažeto

Mlada pjevačica objavila je prvi singl i spot te traži svoje mjesto na estradi


100posto
29.03.2018.13:30

Talentirana glazbenica Domenica Dragoje ugodno je osvježenje na hrvatskoj glazbenoj sceni, a oko sebe je okupila fantastičan tim i u nastanku nove pjesma i spota su joj pomogli Predrag Martinjak Peggy koji je zaslužan za aranžman, dok je spot nastao u režiji Renea Galla.

Iako tek kreće u osvajanje hrvatske glazbene scene, ova mlada i perspektivna pjevačica cijeli život je okružena glazbom. Svoje prve glazbene korake započela je kao članica DZ Klinci s Ribnjaka, pjevala je i u djevojačkom zboru Zvjezdice te je nebrojeno puta sudjelovala u raznim dječjim glazbenim projektima, tv reklamama te je u svojih devetnaest godina prikupila lijepo glazbeno iskustvo. Još kao dijete snimila je nekoliko dueta i to s Ivanom Kindl, Jacquesom Houdekom i Majom Vučić.

Ljubav i veliki talent prema glazbi naslijedila je od svojih roditelja - oca Silvestra Dragoja, frontmena i dugogodišnjeg člana grupe Neki to vole vruće i majke Branke Delić, koja je također pjevačica i zaljubljenica u pop i soul zvuk.

Domenica je završila glazbenu školu "Vatroslav Lisinski" te svira klavir i gitaru. Uz redovan Studij odnosa s javnošću glazba joj je glavna preokupacija. Najbolje se snalazi u popu, a omiljeni izvođač uz kojeg se najradije opušta i čije pjesme vrlo rado zasvira na klaviru i gitari je Oliver Dragojević.

glazba

pjevačica

spot

novi singl

Domenica Dragoje

newsletter

Prijavite se na Newsletter