MAJA I MARKO

Youtuber se prisjetio neugodnog trenutka s Majom Šuput, evo što je napravila: ‘Pojela bi me za doručak žena!‘

Marko Vuletić je u svom podcastu ispričao anegdotu koju je imao s Majom Šuput u jednom splitskom klubu

Maja Šuput i Marko Vuletić

 /Instagram/Maja Šuput; Instagram/Marko Vuletić

Youtuber i influencer Marko Vuletić godinu dana aktivno snima podcast „Šta je s glavon?”, a u posljednjoj epizodi govorio je o izlascima i o jednoj anegdoti s pjevačicom Majom Šuput.

Marko prepričava situaciju kada je došao u jedan splitski klub na koncert Maje Šuput.

„U tom periodu Maja i ja smo se već znali, radili smo par kampanja zajedno. I kao ajde, došla je u Split i doći ću s prijateljima u klub malo je poslušati, vidjeti kako je, što je”, započeo je Marko priču o Maji koju smatra „teškom partijanericom”.

Marko je objasnio da se volio u klubovima držati u pozadini jer tamo ima puno ljudi njegovih godina i prepoznaju ga, a izvan velike gužve uspije se malo opustiti.

Nakon što je s prijateljima došao u klub i smjestio se za stol, primijetilo ga je par ljudi, pa su došli fotografirati se s njime.

„Uvati Maja moment di sam ja u klubu i ona mene, ljudi, izvede na scenu. Ja čovječe s Majom Šuput plešem”, prisjeća se Marko kako je nosio dugu majicu, ‘timbe‘ na nogama te plesao i skakao s Majom.

„To je bilo presmišno”, prisjeća se i tvrdi kako se sada zbog toga osjeća cringe.

„Imao sam 20 godina. Šta da ja radim s Majom Šuput? Pojela bi me za doručak žena!”, ali kaže da je unatoč tome to „muški odradio” i na van ga nije bilo previše sram, „untura sam vjerojatno umirao od muke”, prepričava Marko.

„Zamisli šta je izać ispred 600 pijanih ljudi, bolje ne!” zaključuje Marko i komentira kako nije imao kočnicu u partijanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 12:14