OPISALA SVOJU BORBU

Suzy Josipović Redžepagić: ‘Korona je došla i do mene. Neman je to, čisti ruski rulet‘

Prvi dan/noć bili su najgori uz visoku temperaturu, groznicu, glavobolju, onemoćalost i kašalj... Oka nisam sklopila, otkrila je
Suzy Josipović Redžepagić
 Bruno Konjevic/CROPIX

Broj zaraženih koronavirusom u Hrvatskoj i dalje raste - situacija je alarmantna, a covidom-19 inficirala se i Suzy Josipović Redžepagić, autorica popularne domaće kuharice "Mama zna!" - otkrila je to ona sama na svom Instagram profilu.

- Zadnjih skoro godinu dana jedino što radimo - slušamo o koroni. Ne živimo ni novo ni staro normalno, ne živimo nikako. Ne radimo, ne smijemo se... Improviziramo život i samo čekamo da sve prođe... Jedni se užasno boje dok drugi pričaju o zavjeri... U tom vakumu užasa korona je došla i do mene. I sad kad je najgore prošlo, mogu reći: neman je to. S kojom nema za***ancije, čisti ruski rulet.

Nitko ne zna kako će njegov organizam reagirati na koronu. Može sve proći bezbolno i bez posljedica, a može biti apsolutno pogubno... Takvo saznanje izaziva i prateći strah koji još nikome nije pomogao. Svatko ima drugačije simptome i svatko se drugačije nosi s njima. Poanta je nabildati vlastiti imunosustav koji se onda bori s tom nemani.

Ja kad god mogu biram prirodno, tako je bilo i sad. Prvi dan/noć bili su najgori uz visoku temperaturu, groznicu, glavobolju, onemoćalost i kašalj... Oka nisam sklopila, tuširanjem spuštala temperaturu cijelu noć, pomogao je tek lupocet. Od užasno visoke do 37,2... I tako nekoliko dana... I onda sve bolje i bolje... Još malo kašalj i nadam se da je gotovo.

Ono dobro u cijeloj ovoj groznoj noćnoj mori su svi moji prijatelji koji su bili uz mene. Moje kćeri, prijateljice i sestra, koje su me mazile i pazile, nosile hranu, lijekove, cvijeće... Shvatila sam koliko sam sretna što ih imam. Neizmjerno - napisala je Suzy na društvenoj mreži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 13:18