NOVA SEZONA

Šuput oduševila izgledom u ‘Supertalentu‘, Neven Ciganović: ‘Sad znamo što si ukrala na svadbama na kojima pjevaš...‘

Maja Šuput odjenula je raskošnu ružičastu bomber jaknu stilista Marka Grubnića, a Ciganovića je podsjećala na svadbeno cvijeće

Maja Šuput u Supertalentu

 Instagram/Maja Šuput/

Jubilarna deseta sezona „Supertalenta“ počela je sinoć na Novoj TV i zaintrigirala zanimljivim talentima. Ipak, brojne oči bile su uprte i u uvijek dobro raspoložen žiri u kojem uz Martinu Tomčić, Davora Bilmana i Fabijana Pavla Medvešeka sjedi pjevačica Maja Šuput. Pohvalila se na Instagramu zanimljivim i raskošnim cvjetnim izgledom koji je nosila u emisiji, a za izgled je bio zaslužen njezin stilist, kolega i prijatelj Marko Grubnić.

„Nova, jubilarna 10-ta sezona Supertalenta je pred nama... Odmah na početku ću vam otkriti da će ovo biti zasigurno najbolja sezona do sada, bar kada su u pitanju outfiti Maje Šuput... Slobodno očekujte neočekivano, tj. očekujte SVE, doslovno... Svaka nova sezona uvijek nam je novi izazov kako nadmašiti prošlu... Bit‘ ću potpuno iskren, malo NE skroman, ali potpuno realan i reći ću vam sada WE DID IT...“, napisao je stilist na svom Instagram profilu uz fotografije iza scene natjecanja.

„Već svi jako dobro znate koliko ja obožavam raditi televizijske projekte, Supertalent mi je jedan od dražih, jer tu zaista nemamo granica, niti kompromisa, volimo što neobičnije i što luđe, Maja i ja obožavamo taj naš Met Gala moment (tako se volimo šaliti) ... Ali činjenica jest da oboje jako volimo tu Supertalent modnu igru, a znamo i da vi svake nedjelje znatiželjno iščekujete Majino pojavljivanje u kreacijama... Stoga dragi moji, udobno se smjestite, i uživajte u svemu što smo vam pripremili na Novoj TV,“ najavio je Marko daljnje zanimljive kombinacije koje je pripremio za prijateljicu.

Kako je Marko napisao na Instagram priči, Maja nosi bomber jaknu koja je njegova kreacija. Raskošni rukavi jakne plijene pozornost u kombinaciji koja se još sastoji od pripadajućeg korzeta i košulje koja je funkcionirala kao haljina. Kao detalj u kosi Maja je imala ružičasti šeširić.

Zanimljivu modnu kombinaciju Maje Šuput primijetio je i Neven Ciganović te odlučio je komentirati na svojoj Instagram priči. Podijelio je fotografiju Maje.

„Za sve mladence kojima je Maja Šuput pjevala na svadbi, a pitali su se gdje su nestali njihovi cvjetni aranžmani“, našalio se, a uz objavu dodao lokaciju Sala za svadbe Bistrica i Majinu pjesmu „Lopove“.

image

Neven Ciganović našalio se s Majom na svojoj Instagram priči

Screenshot/instagram/nevencigi/

Podsjećamo, Maju nazivaju kraljicom svadbi jer često pjeva na njima, a nedavno je otkrila koji je najveći iznos dobila od kuma na svadbi kad je pjevala pjesmu „Svatovska“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 10:37