LASAGNOMANIA

Strani mediji o Baby Lasagni: ‘Dominirao je i potvrdio status favorita! O Bože, pa pogledajte samo publiku!‘

U inozemnim medijima hvale nastup Baby Lasagne. Mnogi smatraju da je svojim nastupom potvrdio status velikog favorita za pobjedu

Baby Lasagna

 Livio Andrijic/Cropix

Nakon prve polufinalne večeri ovogodišnjeg Eurosonga, svjetski mediji pišu o izvođačima i rezultatima i većina se slaže da je Baby Lasagna obavio sjajan posao.

"Hrvatski predstavnik Baby Lasagna trenutni je favorit i glatko je prošao kroz polufinale sa svojom zgodno šašavim pjesmom punom ritma", piše BBC u pregledu prvog polufinala. Pjesma je, objasnili su još jednom, "priča o dečku sa sela koji odlazi u veliki grad" i govori o negativnim utjecajima "odlijeva mozgova" u Hrvatskoj.

Britanski Telegraph, piše kako je Baby Lasagna dominirao svojom pjesmom, dok Deadline navodi kako je Hrvatska potvrdila svoj status favorita.

image

Baby Lasagna

Jessica Gow/tt/Afp

Kažu kako je najjača konkurencija "zaraznom elektro-broju ‘Rim Tim Tagi Dim‘", bila pjesma "Teresa & Maria" ukrajinskog dueta alyona alyona & Jerry Heil.

Billboard piše o tome kako prema stanju na kladionicama Hrvatska ima velike šanse za pobjedu na ovogodišnjem natjecanju.

"Bila bi to prva pobjeda zemlje, iako je Riva, bend iz Hrvatske, trijumfirao 1990. godine kada je Hrvatska bila dio Jugoslavije".

Yahoo! se raspisao o polufinalu u Malmö Areni i Baby Lasagni.

"On je ovogodišnji predvodnik na kladionicama sa svojom zaraznom rock pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim‘. A glazbenik Marko Purišić potpuno je vladao pozornicom svojim uvjerljivim nastupom i cijela je publika pjevala s njim".

I prije samog nastupa fanovi su bili sigurni da će ući u finale, navode dalje, što se i dogodilo, te mnogi smatraju da Baby Lasagna ima velike šanse i za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu.

"Baby Lasagna nastupio je u čipkastoj košulji, kožnom prsluku i širokim hlačama, interpretaciji narodne nošnje", pišu i dodaju kako mu se tijekom nastupa publika pridružila pjevajući, dodajući kako je pljesak na kraju bio "neporecivo impresivan". Citirali su i korisnike društvenih mreža koji su komentirali nastup.

"O, bože, publika! U slučaju da je netko do sada sumnjao da ovo neće osvojiti glasove publike, ovo je potvrda", prenijeli su na Yahoo!-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 20:32