RASKOŠNA CEREMONIJA

Sestra ljepotice hrvatskih korijena otkrila što se događalo iza kulisa kraljevskog vjenčanja: Nitko joj ne bi pogodio godine!

Brunejsko kraljevsko vjenčanje trajalo je devet dana, a kako se provela podjelila je Anishina sestra Annamaria

Princ Abdul Mateen i Yang Mulia Anisha Rosnah na vjenčanju

 Iqbal Dato Hj Selamat/Afp/Profimedia/Iqbal Dato Hj Selamat/afp/profimedia

Vjenčanje ljepotice hrvatskih korijena Anishe Kalebić i brunejskog princa Abdula Mateena počelo je 7. siječnja i slavlje je trajalo devet dana.

Anishin otac Ivica Kalebić zaljubio se u Brunejku Miriam Isu s kojom je dobio četvero djece – Daniala, Anishu, Marine i Idrisa. Prije toga Kalebić je imao četvero djece Annamariju, Jean-Pierrea, Natashu i Alexandera. Nemaju iste majke, ali njegova se djeca dobro slažu.

image

Brunejsko kraljevsko vjenčanje

Balkis Press/abaca/Abaca Press/Profimedia/Balkis Press/abaca/abaca Press/profimedia

Dokaz tome je i to što su na svečanoj ceremoniji prisustvovali njezina braća, sestre, nećaci i nećakinje, donosi tportal. Na Anishinu vjenčanju uživala je i njezina sestra Annamaria sa svojim kćerima Mijom i Alanom. Na Instagramu je podijelila kako je to glamurozno vjenčanje izgledalo iza kulisa.

„Stvarno magičan tjedan na prekrasnim Brunejima dok slavimo brak najdivnijeg para! Velike čestitke mladenki i mladoženji”, napisala je Annamaria uz niz fotografija s raskošnog vjenčanja.

Annamaria Kalebić ranije je bila u britanskim medijima, ali ne zbog braka mlađe sestre, već zbog svog bezvremenskog izgleda jer i nakon 50-e izgleda vrlo mladoliko. Na društvenim mrežama je prati preko 6000 ljudi s kojima dijeli detalje iz svog svakodnevnog života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 08:24