‘DA SAM ZNALA...‘

Prijović u suzama nakon koncerata u Zagrebu: ‘Prišle su mi jedna gospođa i njezina mlada kći...‘

Prijović je tijekom četvrtog koncerta u Areni rekla da su se njezini baka i djed u Zagreb vratili nakon 30 godina te obišli kuću u kojoj su živjeli

Aleksandra Prijović

 Ranko Suvar/Cropix

Srpska pop folk pjevačica Aleksandra Prijović rekla je ponedjeljak da joj je nakon koncerata koje održala u Zagrebu prišle jedna gospođa i njezina malodobna kći te da joj je gospođa rekla da je sav novac koji je imala dala kako bi njezina kći mogla doći na koncert u Areni, piše Blic.

- Dok sam stajala, prišla mi je jedna gospođa s jednom djevojčicom, koja ne znam je li imala više od deset ili dvanaest godina, i rekla mi: "Imam petero djece, a moj je muž na nekom bolje mjestu, a ja sam svojoj kćeri ispunila želju i dala sam zadnji euro da joj kupim kartu za tvoj koncert". Da sam to znala ne bih dozvolila nikada da kupe kartu - rekla je tijekom gostovanja u emisiji "Blic dan" vidno emotivna Prijović kojoj su zatim potekle i suze.

Pjevačica je dodala da su njezini baka i djed došli na svih pet koncerata koje je održala u Zagrebu te na sve ostale koncerte koje je održala u sklopu regionalne turneje "Od istoka do zapada".

Prijović je tijekom četvrtog koncerta u Areni s pozornice pozdravila baku i djeda te rekla da su oni prije dosta godina živjeli u Zagrebu. Dodala je da su se u glavni grad Hrvatske vratili nakon 30 godina te obišli kuću u kojoj su nekoć živjeli.

- Kada su mi rekli da žele obići kuću u kojoj su živjeli, sjeli smo u kombi i otišli zajedno. Baka je toliko plakala, nije mogla sebi doći. Onda smo plakali svi zajedno. Svoje prijatelje i susjede vidjela je nakon 30 godina. Njih sve ovo što se događa stvarno gura naprijed. Naravno, oni su ljudi u ozbiljnim godinama i imaju zdravstvene probleme. Puno puta su mi rekli, Aleksandra, možda da ostanemo kod kuće, da ne idemo, ne smetamo, ipak smo stariji. Ja sam im rekla da želim da budu uz mene - rekla je pjevačica.

Prijović je rekla da je htjela da joj gošće na koncertu budu pjevačice Tanja Savić i Milica Pavlović, ali da ove nisu mogle.

- Još jednom se želim zahvaliti Milici. Nije mogla biti gošća na mom koncertu, ali je došla i ispala jedan veliki car. Bila je jako vesela i ponosna. Pričale smo nakon koncerta i rekla mi je: "Radujem se, jer smo nas dvije zajedno počele, a pogledaj gdje smo danas" - rekla je nasmiješena Prijović za "Blic dan".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 21:00