RAT ZBOG RUKOMETA

I ON JE IZNIO SVOJE MIŠLJENJE O RUKOMETU Bruno Šimleša zbog komentara izložen napadima na društvenim mrežama

 Biljana Gaurina / CROPIX

Iako je Svjetsko rukometno prvenstvo u Francuskoj zavšilo, tenzije oko istoga u Hrvatskoj još se nisu stišale.

Na bizaran poraz od Slovenije, zbog kojega su naši reprezentativci prokockali broncu, osvrnuo se i Bruno Šimleša, ali njegovo razmišljanje korisnici društvenih mreža dočekali su 'na nož'.

Sociolog i autor knjiga o samopomoći na Facebooku je napisao kako Hrvatskoj umjesto Željka Babića treba novi izbornik koji će istinski poznavati rukomet, a ne baviti se Gospinim rasporedom.

Neistomišljenici su odmah krenuli u protunapad.

'I Hitler je bio ateist. Jako ružan komentar - odmah me prošla želja da pročitam vašu knjigu. Dislajkam ovu stranicu. Bruno, stvarno pričate gluposti, ali vi živite od toga da drugima solite pamet i dajete sebi reklamu', samo su neki od komentara ispod Šimlešina statusa.

Njegovu stranicu zbog rukometa je prestalo pratiti stotinjak ljudi, ali sociolog se zbog toga očito nije previše uzrujao.

'Mnogi imaju dojam da vrijeđam njihove vjerske osjećaje i koristim govor mržnje. Meni je to potpuno suludo jer bi to značilo da vrijeđam i sebe i brojne ljude koje poštujem i kojima se divim. Neistomišljenici su i više nego dobrodošli, a ljudi koji u mojim riječima vide ono čega nema, mogu si uštedjeti nove povrede njihovih osjećaja.
Hvala!', zaključio je Šimleša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 04:37