VIŠE NISU ZAJEDNO

Prekinuli bivši premijer Mateša i 34 godine mlađa menadžerica Bojana: Odlučila sam krenuti dalje

Svoju su desetogodišnju vezu Mateša i Maglaić okončali dogovorno i smireno
Bojana Maglaić i Zlatko Mateša
 Neja Markičević/Cropix

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i bivši hrvatski premijer Zlatko Mateša (71) i njegova 34 godine mlađa partnerica Bojana Maglaić (37), uspješna menadžerica iz Osijeka, prekinuli su svoju ljubavnu vezu, ekskluzivno doznaje magazin Gloria.

Maglaić je za Gloriju rekla da je "nakon deset godina veze odlučila krenuti dalje".

Svoju su desetogodišnju vezu Mateša i Maglaić okončali dogovorno i smireno, smatrajući da trenutke koje su proveli zajedno trebaju sačuvati u najljepšem sjećanju, navodi Gloria.

Iako ih je dijelila znatna razlika u godinama, njihov je prekid mnoge iznenadio, budući da su djelovali su kao skladan i samouvjeren par koji se uspješno nosi s predrasudama i zlobnim komentarima, ocjenjuje Gloria.

Prije veze s Bojanom, Mateša je bio s 32 godine mlađom manekenkom Tujom iz Mongolije. Mateša je, kako piše Gloria, ujedno i počasni konzul te zemlje u Hrvatskoj.

Predsjednik HOO-a i bivši predsjednik Vlade RH (1995.-2000.) iza sebe ima tri braka i dvoje djece, a nakon što je upoznao Bojanu, izjavio je da bi mogao i četvrti put uploviti u bračnu luku, no to se ipak nije dogodilo.

Mateša s prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a od druge supruge Jasne rastao se nakon 13 godina braka. S trećom suprugom, Sanjom Gregurić, tajno se oženio 1994., no rastali su se nakon 13 godina braka u kojem su dobili kćer Elu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 13:50