SNIMILI I SPOT

Poslušajte ‘Sitne duše‘, još jedan Mašinkov singl neopterećenog pristupa i razigranog zvuka

Jedan od najvoljenijih punk bendova nove generacije novi album ‘Pozovite rapsode‘ objavit će sredinom listopada ove godine

Mašinko

 Hrvoje Baudoin

Nekoliko mjeseci nakon što su objavili naslovni singl i spot s albuma "Pozovite rapsode", Mašinko publici sad predstavlja pjesmu i video "Sitne duše".

"Sitnu dušu" u spotu utjelovljuje poznati domaći glumac Roko Sikavica, a u pomoć su mu priskočili svi članovi benda. Video je sniman pod režiserskom palicom Radislava Jovanova Gonza u Mariji Bistrici. Producent spota je Roko Dropuljić, a direktor fotografije Stanko Herceg (HFS). Za glazbu i aranžman pjesme zaslužan je čitav bend, dok tekst potpisuje Srđan Grbić. Miks i master djelo su Leonarda Klaića, koji je produkciju radio skupa s bendom.

Mašinko je prije nekoliko dana energičnom svirkom na neko vrijeme zatvorio zagrebački KSET, a njihovi novi nastupi uskoro će biti najavljeni. Singlovima "Pozovite rapsode" i "Sitne duše" bend nastavlja niz svojih već dobro poznatih singlova neopterećenog pristupa i razigranog zvuka, zbog kojih su i postali poznati kao jedan od najvoljenijih punk bendova nove generacije.

Album "Pozovite rapsode" objavit će sredinom listopada ove godine, a publici su na koncertima već dali naznake kako će njihov novi studijski uradak zvučati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:46