DA SE NAJEŽIŠ

Pogledajte što radi publika: ‘Kao da je cijela Europa došla na koncert Baby Lasagne, a svi ostali izvođači bili su mu predgrupa‘

- To su samo brojke, ne obazirem se na to, niti se time zamaram, rekao je Baby Lasagna

Nastup Baby Lasagne na prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga

 Jessica Gow/tt/Afp

Ovo je bilo kao da je cijela Europa došla na koncert Baby Lasagne, a svi ostali izvođači bili su mu predgrupa, netko bolja, netko lošija - komentirali su sinoć na press konferenciji održanoj nakon prvog eurovizijskog polufinala u kojem je dominirao Baby Lasagna inozemni novinari, koji su našeg predstavnika pitali kako se nosi sa spoznajom da je prvi na kladionicama, a zanimalo ih je i osjeća li pritisak zbog toga što je proglašen favoritom Eurosonga.

image

Baby Lasagna

Livio Andrijic/Cropix
image

Baby Lasagna, Tomislav Štengl

Livio Andrijic/Cropix

- To su samo brojke, ne obazirem se na to, niti se time zamaram. Umjesto toga koncentriran sam na subotnji nastup, a svjestan sam i toga da posao nije gotov. Znate kako kažu: it ain‘t over till the fat lady sing - rekao je Baby Lasagna.

image

Baby Lasagna, Tomislav Štengl

Livio Andrijic/Cropix

Teya Dora iz Srbije otkrila je da joj je podrška Konstrakte jako puno značila dok je čekala rezultate glasanja.

- Obožavam Konstraktu, punila me pozitivnom energijom - kazala je Teya Dora kojoj kladionice nisu predvidjele siguran ulazak u finale.

- Doživjela sam izvantjelesno iskustvo kada sam shvatila da sam prošla u finale - kazala je Irkinja Bambie koja se od srca nasmijala kada su je novinari pitali zbog čega ona misli da je posebna.

- Jer ja to jesam - rekla je Bambie koja je otkrila kako je uoči polufinalnog nastupa, na traženje EBU-a natpis na rukama s pomoću kojeg je htjela iskazati podršku Palestini morala izmijeniti.

- Na mom tijelu od sada na ubuduće pisat će samo: okrunite vašu vješticu. Jer to je dozvoljeno - rekla je Bambie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 12:48