VIRALNI VIDEO

Pogledajte kako šef mažoretkinja sprema u džep medalje za vaterpoliste: ‘Kaj god! Reći ću vam zašto...‘

Joj meni! Pa kaj sve ljudima ne bu palo na pamet, kaže Šćuric, kojeg je skoro šlag strefio kad je doznao za video

Alen Šćuric i medalje

 Screenshot Instagram/

Joj meni! Pa kaj sve ljudima ne bu palo na pamet - u čudu komentira Alen Šćuric, šef zagrebačkih mažoretkinja, kada smo ga obavijestili kako društvenim mrežama kruži video na kojem se vidi kako kao šef ceremonijala dodjele medalja na Europskom prvenstvu u vaterpolu, čije se finale održavalo u Zagrebu, uzima par medalja i odlazi iz kadra. Uz video objavljena je i rečenica koja glasi: Jeste li ikad vidjeli da šef ceremonije uzima medalje i stavlja ih sebi u džep?

- Medalje sam uzeo, ali nisu završile u mom džepu, nego sam ih nosio finalistima natjecanja. Dijelu španjolske ekipe dao sam ih u dvorani, našima sam ih uručio u garderobi, a što se Talijana tiče, doslovno sam bježao za njihovim busom i uspješno ih ulovio te im dao njihove medalje - govori Šćuric, koji objašnjava zašto se to dogodilo.

- Ovo nije prvi puta da kao šef ceremonijala, što je posao koji radim već 30-tak godina, istaknutim sportašima upravo ja nosim medalje. Naime, na samoj ceremoniji dodjele ne pojavi se baš uvijek kompletna reprezentacija i pomoćno osoblje koje je jednako zaslužno za uspjeh tima, a višak medalja onda ja naknadno nosim ljudima iz ekipa - kaže Šćuric, kojeg je skoro šlag strefio kada je doznao da ga je nepoznati netko proglasio osobom koja uzima medalje sportašima iz ruku.

- Valjda bu sljedeći video pokazao kako sam medalje još i prodavao na crno. Kaj god! Bože sačuvaj - kaže Šćuric, križajući se lijevom i desnom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:05