NIJE BILO DVOJBE

Pljušte reakcije fanova na pobjedu Martina Kosovca: ‘Jučer se dogodilo čudo, potekla mi je suza...‘

Više od 138 000 gledatelja je glasalo, a nešto više od 85 000 glasova bilo je za pobjednika Martina

Martin Kosovec

 /Dario Njavro

Martin Kosovec (18) pobijedio je u natjecanju "The Voice". U prvom krugu pjesama prisjetio se svoje audicijske pjesme "My Way" Franka Sinatre, a potom je izveo "Sjaj u tami" grupe Dorian Gray u kojoj je pjevao Massimo Savić. Već neko vrijeme na društvenim mrežama ovaj član Vannina tima slovio je za favorita, a čini se po komentarima da su gledatelji zadovoljni pobjednikom.

"Kakvo držanje ponosno i gospodsko sa samo 18 godinica. Rekla sam ovaj tjedan ako Vanna zna znanje, Martin će sigurno pjevati Massima. Bravo Martine jedinstven si i poseban! Čestitam svim ostalim finalistima bili su preodlični, ali samo je jedno čudo imena Martin Kosovec", komentirala je gledateljica."Svaka čast Martinu, svojom sjajnom izvedbom ‘Sjaj u tami‘ naklonio se velikom Massimu. Zasluženo pobjednik!" dodala je druga.

"Dečec s 18 godina da voli Sinatru i Toma... a i na njemu se vidi da nije običan. Malo je James Dean, malo je Dean Martin. Roditelji bravo, teška rijetkost danas....", napisao je gledatelj.

"Valjda je prvi put u povijesti Hrvatska ujedinjena u izboru pobjednika bilo kojeg pjevačkog natjecanja", zaključila je jedna gledateljica.

Ipak, neki gledatelji nisu potpuno zadovoljni poretkom natjecatelja.

"Martinu svaka čast, nakon ‘Tvoja zemlja‘ se znalo da je pobjednik. A ja ipak više volim da je neizvjesno do kraja. Ovako smo danas samo revijalno jos poslusali audicijske pjesme i 4 nove. Za Anu mi nije jasno kako je druga, i Jakov i Luka su bolji od nje", pisali su po forumima.

"Prije finala, nisam mislio da mogu dat glas ikome osim Martinu, ali po dojmu u studiju mi je čak Ana ostavila mrvicu bolji dojam. Možda je do odabira pjesme, al jbg suzica u oku mi je presudila, a protiv emocije ne mogu", dodao je drugi.

"Što se Martina tiče, mali ima glas, sve pet, ali da me dotaknuo, nije. Osoba za koju sam navijala, ispala je davnih dana", napisala je jedna korisnica foruma.

Podsjećamo, drugoplasirana ove sezone "The Voicea" je Ana Širić (24) iz Posušja iz Urbanovog tima. Na trećem mjestu je Zagrepčanin Luka Novokmet (26) iz tima Davora Gopca, na četvrtom mjestu završio je Jakov Peruško Rihtar (21) iz tima Dine Jelusića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:42