DINO MIKLAUŽIĆ

Osvojio je drugo mjesto u ‘Superstaru‘, a ono što ga je dočekalo nakon toga u školi nikako nije očekivao!

Dino Miklaužić dobio je doček u svojoj školi, gdje su ga pri ulasku pljeskom pozdravili profesori i učenici

Dino Miklaužić

 Screenshot/tiktok/dino Miklaužić/

Dino Miklaužić (18) iz Huma na Sutli izborio je u „Superstaru“ drugo mjesto, a pobjedu je odnijela Hana Ivković. U finalu s njima sudjelovali su još Toni Peruško i Petar Šegedin.

image

Finalisti Dino Miklaužić, Hana Ivković, Petar Šegedin i Toni Peruško

Rtl/Rtl

Subotnje finale je prošlo, dojmovi se još nisu slegli, a ako je suditi prema viralnom videu, Dino nije očekivao ono što se dogodilo u njegovoj školi.

Naime, profesori i učenici dočekali su ga u predvorju škole gromoglasnim pljeskom, a na snimci Dino ulazi, prvo zbunjeno gleda po prepunom predvorju, a potom se pridružio pljesku.

Video je odlučio podijeliti na svom TikToku gdje je objavljivao isječke iz svojih nastupa u „Superstaru“, a inače objavljuje i covere pjesama.

Iako je Dino bio nadomak titule Superstara, već jednu titulu ima kod kuće jer je prije nekoliko godina pobijedio na RTL-ovu showu „Zvjezdice“.

image

Dino Miklaužić

Rtl/Rtl

„Kamen mi je pao sa srca jer je završilo. Kako god da je završilo. Mi smo svi sami sebi rekli kako smo pobjednici te da nije bitno što će se tu dogoditi nego da je bitno što će se dogoditi nakon showa. Koliko mi zapravo volimo glazbu - to će se vidjeti tek sada“, kazao je za RTL.

Severina mu je rekla da je on Superstar, a podijelio je i kako se osjeća povodom toga.

„Da, kažem, mi smo svi pobjednici", zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:38